Dobro došli, Gost
Morate da se registrujete pre nego što mognete da pišete na forumu.

Korisničko ime

Lozinka

Pretraga Foruma

(Napredna Pretraga)

Statistika Foruma
» Članova: 2,120
» Najnoviji član: ilko
» Tema foruma: 6,341
» Poruke foruma: 51,011

Puna Statistika

Na vezi Korisnika
Trenutno je 574 korisnika na vezi.
» 0 Član(ova) | 572 Gost(iju)
Google, Bing

Poslednje Teme
Znaci? Priroda?
Forum: Znakovi
Poslednja Poruka: Skopje996
18-06-2026, 03:02 PM
» Odgovora: 0
» Pregleda: 49
postavka opisa za srbiju
Poslednja Poruka: Skopje996
18-06-2026, 02:57 PM
» Odgovora: 80
» Pregleda: 19,656
Banja Topilo kod Niša
Forum: Zakopano bogatstvo Makedonija - Bugarska
Poslednja Poruka: Udica
17-06-2026, 09:16 PM
» Odgovora: 4
» Pregleda: 872
Suva planina Kosmovacko
15-06-2026, 02:25 PM
» Odgovora: 1
» Pregleda: 1,556
SREDNJEVEKOVNI GRAD POBED...
Forum: Razno
29-05-2026, 05:21 PM
» Pregleda: 646
Miljkovac
Forum: Zanimljivi lokaliteti
28-05-2026, 07:07 PM
» Odgovora: 3
» Pregleda: 2,903
mesto UM Niški kraj
Forum: Razno
25-05-2026, 10:41 PM
» Odgovora: 3
» Pregleda: 3,099
Kanjon reke Jerme
Forum: Oglasna tabla
25-05-2026, 08:40 PM
» Odgovora: 20
» Pregleda: 11,718
Kladovo i okolina
Forum: Oglasna tabla
25-05-2026, 06:54 PM
» Odgovora: 4
» Pregleda: 3,322
Vranje, Vladičin Han, gre...
Forum: Zakopano blago u Srbiji
25-05-2026, 06:38 PM
» Pregleda: 1,568

Kamena ploca
Poslato od: zmija - 07-03-2012, 06:33 PM - Forum: Znakovi - Nema Odgovora

[Slika: w98b37.jpg]
[Slika: veyq95.jpg]

iznad ploce bio je kameni buzdovan

Štampaj ovaj članak

oglasna tabla
Poslato od: avanturist - 07-03-2012, 03:38 PM - Forum: Oglasna tabla - Nema Odgovora

Pozz svima!!
Jas sam novi na ovaj sajt,pa neznam kako ide ono oglasna tabla...
Pitanje do Plandzija;
Dali svi njegovi spsi su samo za Srbija ili ima od tih spisii za Makedonija.

Štampaj ovaj članak

Pitanje
Poslato od: avanturist - 07-03-2012, 03:11 PM - Forum: Kupujem - Odgovora (10)

Zdravo svima !!!
Jas sam novi na ovaj sajt pa zelim da znam ko je najbolji locator za zlato ako neko zan neka kaze.Pozz

Štampaj ovaj članak

Kupujem sondu od musketara TS 1000
Poslato od: Bagzi - 05-03-2012, 02:35 AM - Forum: Kupujem - Nema Odgovora

Sve ponude slati na pp

Štampaj ovaj članak

Prodajem, izradjujem po narudzbini delta pulse2 sa LCD displejem
Poslato od: Bagzi - 04-03-2012, 02:34 AM - Forum: Prodajem - Nema Odgovora

Prodajem, izradjujem po narudzbini delta pulse2 sa LCD displejem, uz detektor ide akumulatorska baterija 12V 1.2Ah, punjac i slusalice, dve sonde precnika 35 i 46cm, stabilan na terenu, izuzetno dubok.
Mogucnost testiranja pre kupovine.
Sve informacije na pp ili na 0612192888

Štampaj ovaj članak

Dusa u zamenu za prijateljeve pare
Poslato od: APIS - 03-03-2012, 11:39 PM - Forum: Priče i legende o zakopanom blagu - Odgovora (4)

Dva drugara ratovase zajedno  u ratovima koji su jedan za drugim besneli po ovoj nasoj Srbiji.... Balkanski pa prvi svetski  Solun pa proboj....Imali su jednog drugara iz  jednog sela pored Bugarske granice  sa kojim su sve te ratove prosli zdravi i zivi.....Sve se zavrsi  Dva drugara se vratise u selo kad odmah posle njih kod jednog dodje i treci prijatelj i onako sa konja rece  da je nasao neke pare i da je svratio da to sa njima dvojicom podeli kad su mogli da dele poslednje parce hleba red je pre rastanka da podele i to  sto je nasao.....Idem ja kod prijatelja a zajedno cemo doci kod tebe sutra ujutro.... Osvanu jutro a prijatelja nema....Ode on kod komsije ratnog druga  kad tamo nema ni prijatelja ni njegovog konja....Nije nista pitao za treceg ratnog druga  sve mu je bilo jasno.....Godine su prosle  a nesrecnik uzima po neki dukat i sta god daje od toga kupio ili bi lipsalo  ili propalo....Ostavi on to sve i zakopa u podrumski zid...A ukucanima je rekao da to ne diraju.....Unuk se razbole i vise je vremena provodio u ludnici nego kuci......Pre neku godinu se siroma obesi o gredu  iznad podruma a nasli suga kako visi iznad podrumskih vrata.....
Deda je pokazivao prstom  dole u podrum i stalno ponavljao  rekolimu ja  da ne pipa ono iz podrum.....
Ova prica je istinita i trebala bi da sluzi kao opomena svima....
Nisu pare proklete  nego svi  oni sto dadose dusu djavolu ubivsi prijatelja zbog pare...

Štampaj ovaj članak

Ovo pocinje....
Poslato od: pehina11420 - 03-03-2012, 02:43 AM - Forum: Priče i legende o zakopanom blagu - Odgovora (24)

Alo,rodjaci...sto duze boravim na ovom sajtu i pregledam postove,ponekad proverim da nisam promasio sajt! Pojedine 'kolege' su pune prica o nekakvim prokletstvima,svetim vatrama,zamkama,tajnim otrovima,vracarama...???  Ej,bre ljudi,u kom veku Vi zivite,da li ste odrasli u sumi pa Vam tek juce pokazali tekovine modernog doba? Kakvih budalastina ovde ima da se procita,to je neverovatno. Vecina ''drugara'' pominje nekakve zamke,metalne zmije,cuda-muda....Da li je neko video to od Vas,postovane,kolege? Da li je iko,ikada,naisao na nesto,makar slicno,a da nije zamka za vukove,takozvana,klopka? Sve price se svode na,rekao mi onaj,cou sam od dede(a deda je naravno umro),tako da nemoze da se proveri,pricaju ljudi,i slicno. Da li ima,iko,od VAs neku fotografiju,bilo kakav materijalni dokaz ili bilo sta? Batalite se budalastina,ili nadjite neki sajt na kom forumu postoji tema,bajke. Cudo da niko jos nije spomenuo da je Babaroga,cuvala hajducko blago,dok se nisu pojavili Gremlini,a oni sad cekaju da ih zameni Sundjer Bob. Uozbiljite se malo...smatram da je ovo ozbiljan forum.....ili nije?
A,sto se tice tih prokletstava i zamki....postovane kolege,evo,javno cu da se zrtvujem za Vas,sasvim dobrovoljo....samo me pozovite kada nadjete,te famozne magaze i ostave,ja cu da Vam iznesem to do kuce i neka mene 'izedu karakondzule i neka ma 'ize Egipatski otrov od Egipatski sampinjoni,molim Ve. Kada budete sledeci put pisali nesto na forumu,stvarno bih Vas zamolio da proverite,da li ste na pravom mestu. Pogledajte da li ste ukucali pravu adresu,mislim na www.skrivenoblago.com ili ste ukucali www.treceoko.com

Štampaj ovaj članak

Janicarski most - Ohridsko
Poslato od: jass - 02-03-2012, 06:20 PM - Forum: Oglasna tabla - Odgovora (2)

Dali nekoj znae nesto za nego!!! porano se barase!!! Znam kade e !!!!  Poz..

Štampaj ovaj članak

pomoc
Poslato od: strelac123 - 29-02-2012, 09:25 PM - Forum: Oglasna tabla - Odgovora (1)

Drage kolege potrebna je mala pomoc u informaciji dali je nekom poznato mesto koznica na Staroj planini moguce da se nekada tako i zvalo neko selo treba da ima crkvica ili manastir sveti nikola unapred hvala.

Štampaj ovaj članak

Duganja ...
Poslato od: mixon.ama - 29-02-2012, 09:25 AM - Forum: Oglasna tabla - Odgovora (4)

Ako postoji neki zapis, a u zapisu ima zv. mesto Duganja (dlganja), molim da se javi. Ja veoma dobro poznajem tu lokaciju, obzirom da sam tu odrastao kao klinac. Medjutim, secam se i price a i licno sam video koznu mapu kod dede po majci  za to mesto, ali i baba je znala vrlo cesto da spomene to mesto. Obzirom da, kao mali nisam znao sta je to, zato molim clanove foruma ako ima nekih opisa za ovo mesto da jave, racunajuci na prstenje i neki novac koji sam tu pronasao, fotografije cu objaviti ovde na forumu. Pozdrav svima i srecno  Wink

Štampaj ovaj članak