Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Probus
to znaci da si sad moj kolega i ponosni vlasnik gareta gti 2500 ....ako treba neka pomoc u vezi stelovanja ili bilo sta pitaj
ko ih beje da smo mi zivi i zdravi bitno da ima nalaza oni od nas zavise ne mi od njih ako svako od nas prestane da prodaje za dzabaka i uopste obustavi prodaju
odose oni svi zajedno u tri lepe za kratko vreme
zalosno je to sto su silno arheolosko numezmaticko bogatstvo nase zemnje prodato za dzab dzaba doticnim likovima
inace posle svake takve transakcije sledila su ismejavanja i podjebavanja kako su glupi i zatucani oni sto su im prodali to za smesnu sicu
nemogu da se neslozim da su u pravu neke stvari koje su bitne za naciju i zemnju i koje za druge nacije nemaju cenu i nisu na prodaju
mi to prodajemo jeftino u bescenje

od svih arheoloskih lokaliteta kod nas mi znamo za vincu koju otkopavaju sto godina i nikako da je otkopaju
kostolac -caricin grad nesto malo  mitrovica kale kod vranja  i mozda jos neki eto i ja neznam dali ima nesto uredjeno za turiste

ostale nacije smisljaju svoju istoriju i proslost mi po nasoj kakimo
Odgovori
Dosta mi je pomogao tvoj snimak sa youtube, hvala za to.
A za ovo drugo si potpuno u pravu, ali to samo pokazuje u kakvoj drzavi zivimo. Tamo preko su svi "generacijski" bogatasi kolekcionari pa zato i cene i dobro placaju. Ovde takvih nema, sve sam seljober sto je dosao do para od rata na ovamo i sta da ocekujes od takvih. Kad im spomenes oni ti se smeju u lice ko budali. A o drzavi i da ne pricam, sam si rekao da si bacao u kontejner. U principu mi smeta ali koliko drzava brine o nama, toliko bi i mi trabali o njoj. Da su muzeji zvanicno otkupljivali sve sto se nadje , a da vredi, mislim da bi danas imali stvarno sta da pokazu. Do tada, bice kako jeste.
Odgovori
A ti si gareta oglasio preko "volkan vojvoda" na fb. Ja sam ti komentarisao ispod slike da ti treba bager.
Odgovori
sto se tice drzave nesto je pocelo da se dogadja kao na bolje mada toliko puta su nas izdali da vise neverujem nikome
ajde zivi bili pa videli ja sam neizlezivi patriota iako sam zbog toga imao samo stete dosad ...

bager...aha znam...
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 1 Gost(a)