Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Molim za pomoć majstora,samograditelja!
Mozda imas negde na plocici hladan lem. Uzmi lupu i proveri na jakom svetlu.
Odgovori
Hvala svima na predlozima i razumevanju,dogovorio sa se sa Bagzijem da on to pogleda.On se čovek ponudio a i cena mi je prihvatljiva,nadam se da ćemo saradjivati još.
Odgovori
Bice sredjeno brzo i kvalitetno.!
Pozdrav
Bagzi
Odgovori
Evo ga još jedan sličan

Priloženih Datoteka Izvedena sličica(e)

Odgovori
white klasik 3 po tapetama bih reko da je to rad Makse iz Pozarevca !
Odgovori
(11-12-2012, 06:42 PM)crni1 link Piše:eee hvala k... da i ja nesto pogodim
corava koka kljune neko zrno

Pa Bodo valjda je i vreme da nešto svi po malo naučimo,SVAKA ČAST POJEDINIM PRAVIM MAJSTORIMA ima ih malo.Ima i onih koji sve znaju, sve mogu ali j... ga nemaju vremena,neisplati se,ovo ništa ne valja,koja b..... je ovo napravila,kad ja to sredim,pa kad ga vrate JOJ šta li beše ovo.Imao sam iskustva i sa onim što prodaje PUL STAR 2 PRO (m.... li mu njegovu),voleo bi da ovo pročita ne javlja se na moj broj telefona a kad me čuje prekida vezu ali nema veze (NAĆI ĆU GA PO MIRISU KOSE).  tesko ces ga naci po mirisu kose jer je covek potpuno celav  ;D
Na ovom mom čudu od detektora mislim da je otišao 1 potenciometar,1 trimer a možda  neki kondenzator i još po nešto,on radi i sada,savršeno je miran i od jednom krene da ludi minut-dva pa opet radi savršeno.
Pozdrav.
;D ;D
Odgovori
Bravo Orbite svaka čast,pogodi ga čovek iz prve.Jeste to je rad Makse iz Požarevca.E samo što je majstor Maksa jedan onaj lošiji po izgledu uradio extra što se rada na terenu tiče a ovaj drugi bolje urađen,ploča,podnožja za IC kola žice,lemovi ali je golo g.... pišti ko lud.Neću da ga hvalim preterano ali bukvalno radi i kao detektor prolaza ili živih bića.znači na svaki pokret nešto pišti. Doduše ja sam kupovao te Md  zbog sondi,skoro za Dž,tako da se meni isplati.
Veliki pozdrav Orbite.
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 1 Gost(a)