Dobro došli, Gost
Morate da se registrujete pre nego što mognete da pišete na forumu.

Korisničko ime

Lozinka

Pretraga Foruma

(Napredna Pretraga)

Statistika Foruma
» Članova: 2,121
» Najnoviji član: Sinisa-Sabac
» Tema foruma: 6,341
» Poruke foruma: 51,011

Puna Statistika

Na vezi Korisnika
Trenutno je 435 korisnika na vezi.
» 0 Član(ova) | 433 Gost(iju)
Bing, Google

Poslednje Teme
Znaci? Priroda?
Forum: Znakovi
Poslednja Poruka: Skopje996
18-06-2026, 03:02 PM
» Odgovora: 0
» Pregleda: 55
postavka opisa za srbiju
Poslednja Poruka: Skopje996
18-06-2026, 02:57 PM
» Odgovora: 80
» Pregleda: 19,779
Banja Topilo kod Niša
Forum: Zakopano bogatstvo Makedonija - Bugarska
Poslednja Poruka: Udica
17-06-2026, 09:16 PM
» Odgovora: 4
» Pregleda: 879
Suva planina Kosmovacko
15-06-2026, 02:25 PM
» Odgovora: 1
» Pregleda: 1,562
SREDNJEVEKOVNI GRAD POBED...
Forum: Razno
29-05-2026, 05:21 PM
» Pregleda: 665
Miljkovac
Forum: Zanimljivi lokaliteti
28-05-2026, 07:07 PM
» Odgovora: 3
» Pregleda: 2,924
mesto UM Niški kraj
Forum: Razno
25-05-2026, 10:41 PM
» Odgovora: 3
» Pregleda: 3,117
Kanjon reke Jerme
Forum: Oglasna tabla
25-05-2026, 08:40 PM
» Odgovora: 20
» Pregleda: 11,762
Kladovo i okolina
Forum: Oglasna tabla
25-05-2026, 06:54 PM
» Odgovora: 4
» Pregleda: 3,346
Vranje, Vladičin Han, gre...
Forum: Zakopano blago u Srbiji
25-05-2026, 06:38 PM
» Pregleda: 1,572

Izrael - putovanje kroz vrijeme: Od Avrama do Isusa
Poslato od: admin - 07-08-2013, 04:23 PM - Forum: Arheološki snimci i video klipovi - Nema Odgovora

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=xnf-zUb2GgM[/youtube]

Štampaj ovaj članak

Историја манастира Крушедол (документарни филм)
Poslato od: admin - 07-08-2013, 04:22 PM - Forum: Arheološki snimci i video klipovi - Nema Odgovora

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=WDNm5u3BQ4U[/youtube]

Štampaj ovaj članak

MOLITVE U BOLESTI
Poslato od: zivkovic.branimir@yahoo.c - 07-08-2013, 11:56 AM - Forum: Razno - Odgovora (9)

MOLITVA ZA OZDRAVLJENJE

O.OCE SVETI,LEKARU DUSE I TELA.TI SI SE UNIZIO,PA SI SE PONOVO UZDIGAO.PODIGAO SI ONE KOJI SU ODBACENI.LJUDIMA SI OLAKSAO TELESNE NEVOLJE.SMILUJ SE I POSETI SVOGA SLUGU (IME).ISPRUZI SVOJU RUKU,KOJA JE PUNA OZDRAVLJENJA I IZLECENJA.O,GOSPODE,IZLECI I MENE(NJEGA,NJU).POSALJI SA NEBA SILU SVOJU I DOTAKNI MOJE (NJEGOVO,NJENO)TELO,RASHLADI VRUCINU,ZAUSTAVI BOL I PROGNAJ SVAKI TRAG BOLESTI.TI,GOSPODE,BUDI LEKAR SLUGE SVOGA(IME).PODIGNI ME (GA,JE)IZ POSTELJE STRADANJA I ISCRPLJUJUCE BOLESTI.IAKO SAM POD TERETOM GREHOVA,RAZRESI IH,OPROSTI,I ISCELI ME KAO VELIKI COVEKOLJUBAC.GOSPODE,SMILUJ SE NA SLUGU SVOGA,PREKO HRISTA ISUSA GOSPODA NASEG SA KOJIM SI BLAGOSLOVEN,ZAJEDNO SA SVOJIM SVESVETIM,DOBRIM I ZIVOTVORNIM DUHOM,SADA,SVAGDA I U VEKOVE VEKOVA.AMIN.

Štampaj ovaj članak

Belasica
Poslato od: dusko123 - 06-08-2013, 11:38 PM - Forum: Znakovi - Odgovora (2)

Zdravo znaci pred nekoj den bev na belasica na 15min odejki peski do granicata znaci na kamen 4x4 imase krst zalepen na samiot kamen so kraci po 15sm do samiot krst na 1peda imase dupka siroka okolu 3prsta i tolku dlaboka na samiot kamen odozgora imase desna stapalka i do samata stapalka imase otvor na pesetra pozzz

Štampaj ovaj članak

POTREBNA HITNA POMOC ZA OVAJ ZNAK !!!
Poslato od: grotagold - 06-08-2013, 03:28 PM - Forum: Znakovi - Odgovora (21)

[Slika: untitled.jpg]

Štampaj ovaj članak

O vecno gorucim lampama drevnih predaka
Poslato od: Vudi Alen - 06-08-2013, 12:46 PM - Forum: Priče i legende o zakopanom blagu - Odgovora (27)

Postovani forumasi,

resio sam ovako da odgovorim na mnogo upucenih mejlova sa pitanjima o vecno gorucim lampama o kojima sa govorio na forumu a koje je spomenuo i g.Kosac i mozda jos poneko.

Dajem Vam na uvid tekst jednog poznatog Engleskog Masona i Rozenkrojcera koji govori bas o lampama i gde ce te naci i previse referenci kroz istoriju gde su sve one nalazene pa cak i kako su izgledale i od cega su napravljene.Formula za pravljenje ovih lampi je i danas tajna i prenosi se samo u krugu Iniciranih.

Zelim reci i to da se lampe nalaze u Hramovima i grobnicama.....da ih netreba unistavati iz straha vec da ih treba sacuvati po svaku cenu.Ko ima ovakvu lampu a nije zainteresovan za nju neka mi se obrati mejlom.

Videcete da je recimo takva lampa nadjena i u grobnici oca Imperatora Konstantina Velikog.

Takodje ce te procitati i opis ulaza i podzemnih prostorija sa zamkama gde je bila i lampa.....pod koji se pomera....skulptura viteza sa macem...koji se pomera kako napredujete napred i slicne stvari...dakle upravo ono na sta su neki nailazili i kod nas u Srbiji.Vecina je tvrdila da su sve to bajke tipa Indijana Dzons.....od sada mislim da ce svako dobro da razmisli pre nego sto iznese neargumentovani napad i krene u ismejavanje.......u tekstu ima mnogo referenci koje Vas upucuju na druga dela poznatih istoricara i svetaca a slozicete se to ipak daje neku tezinu tvrdnjama.

Za sada dajem samo ovaj link....a kasnije cu dodati jos neki na ovu temu.

http://www.hermetics.org/pdf/Everburing_...cients.pdf

S postovanjem,

Vudi Alen

Štampaj ovaj članak

pirke
Poslato od: pirke - 06-08-2013, 09:18 AM - Forum: Zanimljivi lokaliteti - Nema Odgovora

interesuje me sta znace znakovi u bazovoj vrtaci,2 krsta,polumesec I sunce?

Štampaj ovaj članak

Sv. Vladika Nikolaj Velimirović
Poslato od: admin - 05-08-2013, 09:20 PM - Forum: Arheološki snimci i video klipovi - Odgovora (1)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=tz6sZMCuwJ0[/youtube]

Štampaj ovaj članak

Razvoj Stare Grčke
Poslato od: admin - 05-08-2013, 09:09 PM - Forum: Arheološki snimci i video klipovi - Nema Odgovora

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=OLnEjUDukqw[/youtube]

Štampaj ovaj članak

Arheoloska iskopavanja na lokalitetu Lepenski Vir na Dunavu
Poslato od: admin - 05-08-2013, 09:08 PM - Forum: Arheološki snimci i video klipovi - Nema Odgovora

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=6s0Rrj4uJ3I[/youtube]

Štampaj ovaj članak