Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
KOLEKCIONAR SASA RISTIC RUTEVAC
[Slika: 29ffj8m.jpg][Slika: 6fqudk.jpg][Slika: 32zp99d.jpg][Slika: e0xp0.jpg]
ima jos nastavak sledi...
Odgovori
lepa kolekcija, ali mislim da joj nije ovde mesto..prenatrpao si podforum bzvz
sa nekim slikama nekog kolekcionara.
Odgovori
Po cemu cenis da sam prenatrpao trebas imati ovako nesto vredno i hrabrosti da to pokazes u javnosti.
Covek je korektan i dozvolio je da to slikam i prikazem u javnost,pa ne vidim razlog zbog cega ne bih posravio ovde ako mi je sam dao saglasnost za to!!!
  izvini Konane ali mislim da nisi u pravu za to.
Odgovori
Ako kojim slucajem budem prolazio u tvom kraju svraticu da slikam i kod tebe,nece mi biti problem.
Ljude postujem kako oni mene postuju po zasluzi,posto je Sasa Ristic bio fer prema meni,zasto ne bih to pokazao u javnosti da vide ljudi sta se sve nalazi u nasim krajevima.Da ne kruze raznorazne price kako samo idu da kopaju zlato i svi se kriju jedan od drugog,a zatim slede ogovaranja iza ledja kako ih uvek neko zajebo.
To su ljudi koji se vecito sktivaju i motre iz prikrajka.
  Za razliku od njih ja imam muda da se slobodno pojavim u javnosti ne krijuci se od nikog,a i nekolicina koja je samnom u grupi,pretpostavljam da si sigurno gledao na yotube HAJDUCKE ALKE U PLAVNI pa ako jesi onda sam zakljuci da ne prezamo od nikog.
Sto se tice nekih pomenutih kolekcionara,koje si ti pomenuo voleo bih da vidim,i ne treba mi secer i voda za razliku od pojedinaca nisam halapljiv i zavidan vec postujem te ljude sto su postigli neki cilj svojim trudom.
  A ti gospodine konane da se tako izrazim posto si sakrio ime i ne znam kako se zoves koliko mogu da zakljucim da si uobrazen covek jez ne cenis trud drugih ljudi.
Kao sto vidis ja dosta putujem i obilazim razne terene i stalno po nesto izbacujem i objavljujem,voleo bih da i ti nesto tako imas da izbacis i objavis a ne samo da visis na sajtovima i iz prikrajka ocenjujes tudju muku i kritikujes bespotrebno.
Ako mislis da je neko lud da ti na sajtu pokaze neku mapu ili pravi opis tu se varas,nije niko lud a ti i dalje zviri iz prikrajka i ocekuj da ti nesto padne s neba i nadaj se ko sto se lisica nadala kad je isla po ovna i gledala mu muda kako se klate i cekala kad ce da otpadnu da ih pojede,na kraju lisica crkla gladna aovnu muda nisu otpala.
Izvini ako sam te necim pogodio u ovom postu a verovatno jesam,pa razmisli malo sta ces prvo da napises,jedan moj savet za u buduce,lati se malo terena pa i ti nesto pokazi kao tragac najlakse je biti tragac za racunarom.
Odgovori
Slazem se da nismo na istoj talasnoj duzini verujem da je tako,ali izgleda da si ti promasio sayt?
Vidim da uzivas u svojim pronalascima ako i treba i ja bih da sam na nesto tako natrcao,ne zavidim ti ni malo imas pohvalu od mene.
Ne trudis se ni malo da razumes ljude oko sebe izgleda da te je Antikaa udarila u glavu ako ne zelis da pomognes onda ne odmazi druge.A moja je licna stvar kakve cu slike da postavim i u kojoj rezoluciji,postavio sam sa razlogom da moze da se lepo vidi p[osto ima dosta sitnih stvari,nemaju ostali video~bim pa da gledaju na zidu,kako mi odgovaras predpostavljam da ti imas pa ne mozes da vidis celu sliku u jednom komadu.Vidim da mi iz tog razloga trazis da smanjim slike pa kolega sto  ne rece na vreme da ti posaljem putem gmale u manjoj rezoluciji.
Sto se tice antike necemo o tome toga ima koliko hoces,i da sam nesto naso to je moja stvar sigurno se ne bih hvalisao po saytu ko ti mislis da si u centru paznje.
To sto sam postavio slike jednog kolekcionara znaci da gledam i druge ljude a ne samo sebe ko ti.
Ako nisi znao treba pruziti sansu i drugima i pomoci im na neki nacin da to dodje i javnost cisto da ljudi vide sta se sve u Srbiji moze naci ne samo antika vec i drugi nalazi.
Posto si ti vrlo sebican covek ne trudis se da izadjes u susret drugima i pomognes oko nekih stvari,ne treba nabadati na nos to sto si ti medju prvima kacio svoje nalaze sumnjam da su tvoji ko zna cije je to izgleda da ti vise slikas od mene a potom prijavljujes da su tvoji nalazi.Ja bar sto slikam ne prisvajam da sam to naso vec stavim ime pronalazaca naravno uz njihovu saglasnost i bas mi je drago zbog toga.
Kao [rvo treba neko imati poverenja u nekog da bih ga pustio da nesto slika i da iznese u javnost raznoraznih nas ima.
Kao drugo slobodno mogu reci da sam jedan od postenih ljudi sa dobrom namerom pa me zato ljudi i uvazavaju i cene a i dozvvole da slikam njihove nalaze.
    Prema tome uzmi sada malo pa razmisli...izvagaj ako znas da cenis tudju muku i trud da li ti ljudi nemaju prava da se njihovi pronalasci nadju na neku stranicu nekoga sayta...Po tebi izgleda da ne treba e pa vidis ja sam drugaciji cinim dobra dela pomazem ljudima i dobrom se nadam.
Ne osudjujem te zbog toga pusti da se malo i drugi istaknu da i o n jima malo svet govori i prepricava ne mozes samo ti biti u centru paznje sa sakom srebrnjaka i da se hvalises kako si ti to naso.
Nagazi malo loptu i ne trci puno to ti je moj savet...
Odgovori
To obavezno slikanje stoji.A ti otkupi od jos nekog pa se idalje hvali kako si iskopao posto si u Svajcarsku...
Lako je tebi...
Odgovori
Jasno mi je trebas da otkupis robu sve te razumem...
Odgovori
Slusaj blamiras se bez veze, majke mi.
Meni nije stalo da li ces ti ili bilo ko da mi veruje, ali je cinjenica da sam je nasao, i mozes te fore iz decijeg vrtica nekome drugom da prodajes. Da si bar malo ozbiljan pa da se raspitas okolo znao bi ko je sta i gde nasao ( u srbiji se bar to brzo procuje,ako si bar malo u tom "svetu") i ne bi lupao gluposti ovde.
Nisko je ovo za mene veruj mi...
Odgovori
(08-09-2012, 01:18 PM)konan link Piše: Pitaj nekoga za Misu Grofa iz beograda i cuces da mu je kolekcija teska preko 40 miliona evra...
Molim prisutne na forumu da ne pominju imena ljudi koji nisu clanovi foruma ili nisu prijavljeni pod tim imenom. Ima i mnogo , mnogo jacih igraca gde pomenuti nisi robu .Ali to je njihova stvar.
Nadam se da ste me razumeli. Bez ljutnje.
Pozdrav
Odgovori
pozdrav
zaista bi bilo dobro obrisati imena ljudi da ne najebu zbog nasih prepucavanja
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: