08-09-2012, 09:59 PM
Ako smem da primetim potpuno su u pravu i Kosac i Mincic.
|
KOLEKCIONAR SASA RISTIC RUTEVAC
|
|
08-09-2012, 09:59 PM
Ako smem da primetim potpuno su u pravu i Kosac i Mincic.
08-09-2012, 10:56 PM
Kao prvo ovo sto sam objavio niko ne moze da najebe sve je legalno to i zakon zna,njegova je licna svojina sve je covek legalizovao cak je i HAPPY televizija bila kod njega kuci i sve to snimila.Za vasu informacijuda vam kazem da je emisija emitovana pre 20 dana sigurno je neko i gledao.Zbog toga ne treba da brinete covek mi je naglasio da javno spomenem njegovo ime nema razloga da se krije sto sam i ucinio,verujte da nikad nebi to uradio bez njegovu saglasnost.Kao drugo sto se tice upucivanja ne brini konane zbog toga mnogo vise sam upucen nego ti sto mislis nisi ni svestan kakve se sve stvari okrecu oko tebe i nikada neces saznati,ne kudi konja koga nisi jahao a obdaniste zadrzi za sebe,ne bi bilo lose da ga ti malo posetis mozda nadjes tamo sebi nekog vrsnjaka?
09-09-2012, 12:51 AM
opa lijepa kolekcija
09-09-2012, 01:00 AM
Hvala bogu da neko zna da ceni sto je covek pronaso !!!
09-09-2012, 02:04 AM
Zavist je mnogo zae...bana stvar.....skoro da prelazi u bolest! Covek da bi bio kolekcionar,treba da poseduju ono najbitnije...dusu,a ovaj gospodin je stvarno ima. Hvala mu u moje ime sto je dozvolio da uzivamo u njegovoj kolekciji.
16-09-2012, 06:51 PM
NEMOZE NISTA BEZ SVADJE DA PRODJE OVDE
pominjanje imena a sto je to problem vi bezimeni mislite da ste sigurni i da vas niko nemoze naci pa zaista ste smesni i sto rece konan ko deca ovo je srbija kad se hoce sve se sazna ocas posla tako da ako imate nesto skriveno ili se plasite hapsenja to sto vam je mail i nik nepoznat sigurni ste do ku..a drugari .... kolekcija MILITARIJE je zaista prelepa svaka cast coveku kogod daje
23-11-2012, 06:57 PM
Svaka cast na lepim nalazima i kolekciji naoruzanja.Voleo bi da znam koji su to modeli pusaka i pistolja i iz kog su vremena.Vidi se da si se trudio oko slaganja,lepo.Nadji i za one prelepe sablje nako lepo mesto a ne onako iza cevi za grejanje ;D .Pozdrav i samo nastavi,ne obaziri se na kritike
.
24-11-2012, 11:53 AM
rekreativac stavi slike tvoje kolekcije cisto da vidimo kako se to slaze podeli sa nama svoja iskustva
pokazi nam tvoju kolekciju cisto da uporedimo stvar ukusa ko ce kako slozeti
09-12-2012, 02:04 AM
Jos uvek mi nije spremna kolekcija za objavljivanje,a sitnice ne zelim da jos pokazujem.
Vi ste mi bre neki opasni mudraci izadji na teren pa nadji nesto!!!
09-12-2012, 11:38 AM
sladjanko neznam na koga mislis da izadje na teren pa nadje nesto ja ili neko drugi
di sad da idemo na teren sneg |
|
|
|
|