Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ispiranje zlata na reci Pek
Prasine ces naci,to bez brige al neki komad da bude opipljiv tesko.. al ko zna sve je moguce. Bilo bi dobro da se okupi par nas jedan vikend dole na tim potocima oko peka pa da se oprobamo Smile
Odgovori
Pa @Skullar bolje da krenem i da se nadam nicemu,pa ako nadjem nesto Wink juuhuu,nego da se nadam necemu pa ne bude nicega pa da bude kuku-meni :'( sto se tice okupljanja ja sam za ide lepse vreme i vise prilika za lep vikend.Informativno ja sam iz Beograda da se ima u vidu kad se budemo organizovali.Ja bih ovo radio(ne mislim ono iz filma ko to tamo peva)iz hobija.MOja definicija hobija je sledeca;hobi je besblatna stvar koja puno kosta.I jos nesto ako smem da dodam mislim da je Pek malo izvikan mozda ne bi bilo lose da se napravi neka ekspedicija na Jastrebac ili... sta se vec budemo dogovorili.E sad...
Odgovori
Ja imam u planu da obidjem ostrvicu, blizu mi je a nekad je bila aktivna, moguce je da sta ima po potocima... Inace sam iz arandjelovca
Odgovori
Cisto najavi kad budes imao u planu da ides,ako budem bio slobodan i ako ti ne smeta drustvo, meni je to relativno blizu oko 100km,ove nedelje kupujem komplet za ispiranje,pa ko zna, nikad se nezna
Odgovori
ja sam za okupljanje. iz beograda sam. valjalo bi neko ko je iskusan ili je bar isprobao ispiranje da se pridruzi nama pocetnicima.
Odgovori
odite prvo na nekoj reci koja je sigurna tj da sigurno ima zlata provereno ja sam bio na brodici pored sela vojula sigurno cete naci nesto posto na mestima u jednoj lopati na dubini od pedesetak cm imate dvadesetak iskrica zlata nemozete ga ne prepoznati pa kad vidite kako izgleda posle idite na drugoj reci bar da znate sta trazite  i sto kazu rudari srecno.
Odgovori
Ja cu javiti ovde kad resim da krenem,nisam jos sve zavrsio al uskoro planiram...
Odgovori
skullar kako napreduje pumpa?jel idemo uskoro?
Odgovori
pa da li je neko otisao na Pek?? ...
Odgovori
evo..i ja sam se pridruzio svima. procitao sam ce o forum..od reci do reci..i nigne nenadjem nista o tome..kome se i kako sada prodaje samorodno zlato? takodje nenadjem nista o tome...gde i kako se to to radi u Vojvodini? Drina npr,Tisa,Dunav?
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 2 Gost(a)