01-02-2017, 11:15 PM
Sta imam da se ljutim, ja ti kazem kako stoje stvari. To je moje mislenje, sad ko kako razume. Na ulicu zastani neki covek i pitaj ga, sigurno zna neka prica o zlato. Price kolko hoces, zlato nema
|
ADRENALIN MFD LONG RANGE LOCATOR
|
|
01-02-2017, 11:15 PM
Sta imam da se ljutim, ja ti kazem kako stoje stvari. To je moje mislenje, sad ko kako razume. Na ulicu zastani neki covek i pitaj ga, sigurno zna neka prica o zlato. Price kolko hoces, zlato nema
01-02-2017, 11:17 PM
Ok hvala a i ne trazim zlato vec rimski novac i predmete a za savete hvala
01-02-2017, 11:18 PM
AKO ZNAŠ 100 DOBRIH MJESTA,ONDA NEZNAM ŠTA FALI ?(POTRAŽI OVDE NA FORUMU MOŽDA ČE NEKO I DA POMOGNE)
A ZA KOPANJE I JA NEZNAM DA KOPAM.
01-02-2017, 11:22 PM
Tema ostaje otvorena za razmisljanje. Ko zna zna, ko nezna....
01-02-2017, 11:29 PM
bravo ya odgovor majstore.ima ovde mudraca malo vise.a svi samo mlate,o lokacijama,simbolima,extra mesto dobri ynaci itd.cupovi ,kayani,magaye,konjska kola,karavani,ostave itd pa te price slusam od 1995g pa na ovamo.licno sam isao na dosta mesta i CORAK PATKA,a bre upadao sam u iskopane rupe ko ROVOVI I TO JEDNA DO DRUGE.NECU I NE MOGU DA KAYEM DA NEMA,ALI KOLIKO YNAM NIKADA NIJE BILO TAMO GDE SU SVI MOGLI DA GA NADJU I VIDE.Sto i jeste logika svake kradje,pljacke kako god uvek su svi ynali sta ima,a samo 1 gde ima i gde ga sakrio.i po onome sto ynam 100% jeste da su 5 mesta layna.vidi ko ima pare taj ne kopa,nego prodaje kao ynanje ya gde ima il slicno tome npr.mape i aparate blabla. ih bre pa koliko njih umrese sa recimaTAMO IMA...
01-02-2017, 11:46 PM
PA ZAŠTO SU TE ROVOVE ISKOPANE,ROVOVE SU ISKOPANE ZBOG TE NAŠE LOKATORE(KOJI NEMOGU DA NAĐU NIŠTA) I NAŠE OPISE-DOKUMENTE
KOJI NISU ORIGINAL I NEMOGU DA TE ODVEDU NA PRAVU STVAR.
03-02-2017, 01:18 PM
Čista prevara! Taj "uređaj" nije video nikakav VOJNO TEHNIČKI ZAVOD (NITI RUSKI,NITI BILO KOJI DRUGI) ,KO NI MI! Poz 8)
|
|
|
|
|