Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ADRENALIN MFD LONG RANGE LOCATOR
Skupo je vreme I ovaj zivot koji zivimo da bi ga trosili pitajuci se dali ove skupe sprave rade ili ne.
Odgovori
Evo da i ja dam svoj komentar.U nasoj prirodi je a i u mislima da sve sto se napravi u inostranstvu i prodaje u svetu pa i kod nas da nesto vredi.To su lepo dizajnirani i upakovani uredjaji koji se prodaju mocnim marketingom i sl.
Ali uprkos tome znam da se moze napraviti LRL sa realnim mogucnostima otkrivanja cilja na oko 100m daljine  i ne vecoj dubini od jednog metra.No to ipak zavisi od vrste i velicine cilja.
Odgovori
(24-10-2014, 07:51 PM)kaligula link Piše: Skupo je vreme I ovaj zivot koji zivimo da bi ga trosili pitajuci se dali ove skupe sprave rade ili ne.

Ne bih se slozio sa tobom.Skuplje je trositi novac na nesto sto nikada nije dokazano da radi. Smile
Odgovori
Ja lično u ove stvari nemem poverenje, ali na zapadu davno važi pravilo "dok ima ovaca biće i vune"!
Odgovori
(31-12-2014, 02:38 PM)Timpolok link Piše: "dok ima ovaca biće i vune"!

Kolega,Timplok...u potpunosti se slazem sa vasim misljenjem. Smile
Odgovori
ako smem da dodam,a bice i vukova.srecna nova!puno zdravlja!
Odgovori
(31-12-2014, 11:08 PM)bata1 link Piše: ako smem da dodam,a bice i vukova.srecna nova!puno zdravlja!

i da se nadovrzem na temu,, ko zna zna, ko nezna nek nauci u novoj 2015 godini. Puno zdravlje i sreca u novu 2015-tu, i naravnpo mnogo literatura i  malo praksa sto drzi vodu,
Odgovori
Citajuci sve komentare vidim da je ovo laznjak i da ne vredi ove pare mene zanima po vama koji lokator je dobar da li su dobri lokatori sto arheolozi koriste (ako arheolozi koriste lokatpre u svojoj opremi nzm tacno znam da koriste skenere )
Odgovori
Bugari I rusi su za tehniku uvek bili carevi i tako ce da ostane. Spored mene nesto sto moze svako od nas da si priusti su bugarski lokatori . Trazite na Internet i videcete za sta se radi
Odgovori
Posto kazete da su dobri ruski lokatori evo jednog koji se nalazi u oglasima cesto proizveden je u vojnotehnickom zavodu u rusiji da li uopste ovo moze da nadje nesto ili je obicna igracka

Priloženih Datoteka Izvedena sličica(e)

Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 1 Gost(a)