Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ADRENALIN MFD LONG RANGE LOCATOR
Nova marka i gama turskih detektora!
taman pomislih ovaj je pravi... 8)

Priloženih Datoteka Izvedena sličica(e)

Odgovori
koja mu e cena
Odgovori
Pa zar nije pravi... koje ti je iskustvo za sad ???
Odgovori
pravi je onaj koji nadje tozlu.....posto niko ziv nebi napravio spravu sa kojom mozes da otkrijes tozlu 100% i prodao aparat.....razmisli malo.....bio bi glup zar ne....vise bi izvuko da napravi oglas i da naplacuje....da ne pricam o tome koliko bi i sam mogo da nadje......zakljucak: skupa igrackica Smile
Odgovori
kolega Miki,cena mu je 1900 evra
Odgovori
kolega Forsaken,
ja godinama trazim neki lokator koji locira ne na 5km,ne na 2km ne na 500m nego na bar 50m,ne trazim vise ali da bude efikasan,tj.da stvarno nadje ono za sta je napravljen!ali uzalud,znaci probao sam dosta od onih sa najnizom cenom pa do bionic x4.
sve to ima neke veze na povrsini i nalazi zlato ali nama je problem da ga nadjemo u zemlji,zakopano jer ga niko nije ostavio na povrsini,naravno.
ovaj adrenalin gore navedeni je relativno novi i skoro sam ga probao,taman sam poceo da se radujem i mislim da je dobar,opet stara pesma!
tako da necu da kupim ni ovaj,vec gubim nadu da ce uopste da izbace neki LRL sa kojim bi mogli nesto i da nadjemo,pozdrav
Odgovori
Tima,slazem se sa tobom,jer ako neka sprava stvarno nalazi to mi nikad necemo ni da vidimo,nazalost Sad
Odgovori
jedini LRL koji vredi je covek i njegov mozak moze i na 1000km da otkrije ako se potrudi i probije granice ogranicenosti umnog bica Smile ......sala na stranu iskreno sem moje raslje drugi lrl ne koristim i ne kostaju mnogo i za mene su efikasne Wink poz...
Odgovori
Hvala na odgovorima, polako kontam neke stvari ... bolje ikad nego nikad Smile
Odgovori
Pre par meseci sam imao priliku da gledam ovu prevaru od aparata na teren .
Pitanje je odakle vise ispadaju budale koje daju pare za ovakve stvari?
Treba naterati proizvodjaca  da naucno objasni na kom principu radi ova skalamerija i uhapsiti ga !!
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 2 Gost(a)