Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Brod ili camac sa jedrima
e ima ima furne Wink
Odgovori
ZA FURNE    DALI NEKO JE CUO  ILI NISTE CULI    ILI NEZNATE VEROVATNO  E TO JE TO STO FALI  U STAROJ PLANINU IMA FURNE DA ZNATE TRASITE OPIS I PISITE AKO IMA NEKO VELIKI POZ
Odgovori
Himovicu kazi st je to furna ? mislis li mozda na krecane .....
Odgovori
Veoma retko ulazim na ovaj deo foruma ali vidim da bih cesce trebao to da cinim. To sto ovde pominjete moglo bi da bude veoma interesantna stvar. Kao prvo koliko ima jarbola taj brod.Kao drugo da li je to u Makedoniji ili u Bugarskoj i da li je na granici sa Grckom.Kosac je u pravu i vidim da je odmah prepoznao o cemu se ovde radi.
Odgovori
Zdravo da li se radi o istocnoj Srbiji, ako je to u pitanju ima jos nekih znakova u blizini
Odgovori
MISLIM KONKRETNO NA DEO U BLIZINI REKE DUNAV.
POZZ
Odgovori
Mislim da je ovaj deo foruma namenjen za stvari vezane za Bugarsku i Makedoniju.
Odgovori
ZDRAVO DRUG PLANDJIJA SLAŽEM SE DA JE OVAJ DEO NAMENJEN ZA BUGARSKU I MAKEDONIJU ALI DRUG SHEMA PIŠE NA SRPSKOM CISTO BEZ GREŠAKA.ZATO SAM MOŽDA POMISLIO DA SE RADI O SRBIJI
POZZ
Odgovori
Pa u neku ruku si u pravu ali radi se o adminstrativnoj granici serbije i turske u tom delu je gemija u blizini ima vodenica sa kladencem i jos puno toga ali ja nemam previ plan za to pa istrazujem okolinu mosda i naletim na nesto kao slepac na desetku  ;D
Odgovori
shema izvini ma sada ja ne se slazem so tebe na vrhu planine brod naklesan moze biti ma vodenica ne moze jer vodenici treba voda uvh planine nema vode.
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 2 Gost(a)