Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Brod ili camac sa jedrima
Cudo jedno na vrh planine ima uklesan brod sa jedrima ili camac ,ako neko zna sta bi to moglo da bude ili kakav je to znak ?
Odgovori
da li misliš na rgotinu  (ARGOS)
Odgovori
Ne brankov nema to veze sa rogotinom ili"argosom"to je u sasvim drugom kraju blizu granice sa susednom drzavom ...
Odgovori
Ako misliš na ladju tu treba da ima vodenica i kladanac i tu je ublizinu kamen venac..........
Odgovori
Zdravo svima
Molim stare tragace i ljude  sa planovima da se ukljuce u temu!!!! Jer koliko ja znam o camcu i "minaret" imaju nekoliko desetina coveka plan...Dosta mi je da se samo ja javljam sa planovima...,ispada da samo ja "solim" ...a ostali sa smeskom na licu, sede i zezaju se...Ovo je znak za koji imaju plan nekoliko ljudi koje ja licno znam...i znam  neke koji da su i na ovom forumu...Ali niko se vise ne javlja...Koliko je ovde sebicluka  ..[glow=red,2,300]".ZELIMO DA  TRAZIMO OSTAVE ALI SA NIKIM DA DELIMO"[/glow] PA DO KADA ? AKO SE OVAKO NASTAVI VISE SE NECU NIKADA JAVLJATI ...PA JA SAM PROSAO OVU ZEMLJU UZDUZ I POPREKO IMAM DOBRU VOLJU ALI KOLIKO VIDIM TO JE SAMO SA MOJE STRANE....
Ovo je samo sebicluk i nista vise ...[glow=red,2,300]MA ZIVECETE VECITO[/glow] A SVI MI NECEMO ZATO NEKA VAM JE SRECNO
Odgovori
Zdravo kosac ,zamolio bih te ukoliko imas nest u vezi ovg camca da mi to posaljes na pp ili objavis ne ocekoujem da ce iko drugi to i uraditit .
Odgovori
napisacu ...trenutno nisam u stanju ali za neki dan.....
Odgovori
Poz svima  Hocu neko da mi odgovori  naravno ako zna  i treba da znate posto znate i za trugo mislim i znate    ako ste cule  za    FURNE    Od    POPA  MARTINA  poz
Odgovori
Ako neznate  i ako niste culi    ZA FURNE  ONDAK  NISTO NEZNATE    CEKAM NEKO AKO ZNA MI ODGOVORI ZA        FURNE  poz

Odgovori
DA ZNATE AKO DOSADA NISTE ZNALI  ORGINAL STARA  PLANINA    IMA    I FURNE  Veliki poz
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 1 Gost(a)