Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
SAMORODNO ZLATO
Otvaram ovu temu samo zato sto sujeta nekih clanova cini cuda pa se brisu kompletni tekstovi i komentari kao da je znanje vlasnistvo pojedinaca a ne opste dobro. Postavljam link (na engleskom / i smatram da vecini nece predstavljati problem sa razumevanjem) gde je covek u mnogo video materijala prikazao i objasnio sve sto bi nas moglo interesovati na ovu temu.
Hvala na razumevanju i nadam se da ubuduce admin nece podlezati molbama sujetnih ljudi da ako oni nece da nesto objasne onda netreba niko nista ni da zna....sramota  8) Sad

http://www.youtube.com/user/hixonAu/videos
Odgovori
mene interesuje da li je ikad iko ispirao na fruskoj gori, ne vreujem da tu ima ista, ali nikad se ne zna
Odgovori
Na Fruskoj gori je bilo u dalekoj proslosti par manjih vulkana,znaci,teoretski,da moze da bude i zlata.
Odgovori
znaci nema ga sto je u domenu teroije to je  0, znam da ima poludragog kamenja ali to nikome ne treba Smile
Odgovori
Ja neznam šta je to samorodno zlato da nije to nešto ovako.

Priloženih Datoteka Izvedena sličica(e)

Odgovori
Hoce neko da mi kaze da li na Vlasini ima ruda zlata, cuo sam neke price da su tu bili rudnici u doba turaka 10tak, da li vredi traziti. hvala
Odgovori
Da li neko zna da li treba neka dozvola od drzave da se kopa samorodno zlato na rekama, mislim na operaciju one men job ili mozes kopati kolko te volja?
Odgovori
Masni ,
koliko sam ja shvatio , a da ne bi cekao na odgovor godinu dana , treba ti neki papiric da bi bila sema one man band , stavis sesir na glavu i oni te knjize da dezurnog pijanca i ispiras koliko hoces , a ne smes nista vise od lopate da koristis , a ako ides sa nekim iskusnim koji zna pakao gde nema nikoga , onda ti ne treba nista , ali ne smeju masine i pomagala ,
nemoj da se ljutis sto ti pricam Srbskim jezikom , jer tako se najbrze objasni , ali tako je nekako
pozdrav i puno srece , ako naletis na dobro mesto javi da dodjemo
Odgovori
8) ja planiram negde u aprilu na godisnji da odmorim dusu, pa reko uzmem kamp kucicu, neki hom made sluce box, i sito i kopam po potocima, samo ne znam da li bi me vijala policija za kopanje. mozda bi poneo i neku pumpu da iz virova izvlacim sljunak.... ali nebi da me milicija jebe za saku pirinca
Odgovori
Jos jedan danasnji nalaz...malkice i zlata...tek da me ne bije maler za dalje.  Big Grin ...ali danas mi je bio cilj pre svega provera terena.

[Slika: pa130023.jpg]
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 3 Gost(a)