Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
SAMORODNO ZLATO
naravno da cu da ti pokazem neka mesta na kojima ces da nadjes zlata..  msm pomazemo se zato smo tu Wink HEHE .... pokazacu ti neke tehnike ispiranja, koje su veoma jednostavne aaaaa efikasneeee....  Wink
Odgovori
Ok nadam se da ces biti aktivan ovde na forumu do lepog vremena Big Grin Vecinom kad otopli ovde bude mrtvo Smile
Odgovori
haha.. ma bicu al samo uvece... pa normalno svi pale na reku kada je toplo.. Big Grin
Odgovori
Odavno htedoh reci pa se sada setih stare izreke...VODA SE NE RČKA NOĆU  !!!
Odgovori
Big Grin haha a relno brt.. Big Grin
Odgovori
pozdrav za kneleta!nov sam ovde i u ispiranju...planiram u narednih 10 dana da dodjem tu i obidjem malo terene i da se oprobam u svemu ovome...jel postoji mogucnost da se cujemo da me malo uputis u sve to?
Odgovori
trazim drustvo za ispiranje zlata, posedujem solidnu opremu, imam potok sa plitkim nanosima a sa lepim hot spotovima. fali mi radnih ruku jel oprema koju imam je slabo efikasna kada radi samo jedan covek, a ljudi iz mog okruzenja ispiranje zlata dozivljavaju kao gubljenje vremena. pre svega je lep hobi, avantura, a i isplativo. naravno potrebno je mnogo lude srece da bi se zaradilo neko bogatstvo, tome se i ne nadam, ali kad se oderem od posla i bude malo i srece da bude i grumencica znalo je da kapne i po 2 3 g, sto po tadasnjoj ceni nije zanemarljiva cifra s obzirom da je jedini trosak benzin i klopa. ako ima zainteresovanih mogu mi se javiti na XXXXXXXXXX    poruke saljite na PP

NEOSTAVLJAJTE SVOJE PODATKE I BROJEVE TELEFONA !!!  (administracija)
Odgovori
nugg druze a odakle si ti?
Odgovori
Pozdrav ljudi  Smile
Sve je ovo lepo kod vas, samo niko ne govori gde i kako prodati nađeno zlato.
Naravno pitanje je i da li u današnje vreme otkupljuje ovu vrstu zlata.
Recite malo o tome.  Big Grin
Odgovori
prvo treba da ga nadjes i izvadis Wink
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 1 Gost(a)