knelle-1 brodica
Unregistered
naravno da cu da ti pokazem neka mesta na kojima ces da nadjes zlata.. msm pomazemo se zato smo tu

HEHE .... pokazacu ti neke tehnike ispiranja, koje su veoma jednostavne aaaaa efikasneeee....
knelle-1 brodica
Unregistered
haha.. ma bicu al samo uvece... pa normalno svi pale na reku kada je toplo..
Odavno htedoh reci pa se sada setih stare izreke...VODA SE NE RČKA NOĆU !!!
knelle-1 brodica
Unregistered

haha a relno brt..
gold rush 77
Unregistered
pozdrav za kneleta!nov sam ovde i u ispiranju...planiram u narednih 10 dana da dodjem tu i obidjem malo terene i da se oprobam u svemu ovome...jel postoji mogucnost da se cujemo da me malo uputis u sve to?
Nuggetshooter
Unregistered
trazim drustvo za ispiranje zlata, posedujem solidnu opremu, imam potok sa plitkim nanosima a sa lepim hot spotovima. fali mi radnih ruku jel oprema koju imam je slabo efikasna kada radi samo jedan covek, a ljudi iz mog okruzenja ispiranje zlata dozivljavaju kao gubljenje vremena. pre svega je lep hobi, avantura, a i isplativo. naravno potrebno je mnogo lude srece da bi se zaradilo neko bogatstvo, tome se i ne nadam, ali kad se oderem od posla i bude malo i srece da bude i grumencica znalo je da kapne i po 2 3 g, sto po tadasnjoj ceni nije zanemarljiva cifra s obzirom da je jedini trosak benzin i klopa. ako ima zainteresovanih mogu mi se javiti na XXXXXXXXXX poruke saljite na PP
NEOSTAVLJAJTE SVOJE PODATKE I BROJEVE TELEFONA !!! (administracija)
gold rush 77
Unregistered
nugg druze a odakle si ti?
gold rush 77
Unregistered
prvo treba da ga nadjes i izvadis