02-06-2017, 11:36 PM
pozdrav kolega ako se znaci odnose na mesto poredputa za senokos sa leve strane onda da znas da su bili tri krsta sa leve strane a sa desne saka i jedan veci krst koji su polomljeni...
|
tumacenje znakova
|
|
02-06-2017, 11:36 PM
pozdrav kolega ako se znaci odnose na mesto poredputa za senokos sa leve strane onda da znas da su bili tri krsta sa leve strane a sa desne saka i jedan veci krst koji su polomljeni...
03-06-2017, 12:33 AM
nije u tom delu u pitanju je stara planina
03-06-2017, 08:40 PM
Pre tri godine otisao sam u selo sa drugom.Dok smo plastili u jednom trenutku drug me je pozvao da nesto vidim.Kada sam dosao on mi je rekao da pogledam sa druge strane reke u stenu.Rekao sam da nista ne vidim.On je rekao da stanem gde on stoji.Kada sam pogledao video sam ogroman cvet.Cvet je bio jako sive boje(precnika 2-3 metra)a stena je bela.Cvet ima pet latica.Pitali smo mestane koji su tu rodjeni da li su nekada videli taj cvet oni su rekli da nikada nisu videli cvet.Kada sam prisao steni na njoj nije bilo nicega.Dolazio sam posle toga nekoliko puta ali ga nikada vise video nisam.Ali znam tacno gde je bio i gde sam stajao kada sam ga gledao.Ako nesto znaci vreme bilo je oblacno ali su se suncevi zraci probijali kroz oblake.Ako neko nesto zna neka mi odgovori.Hvala.
03-06-2017, 09:08 PM
pa ito je stara planina....
04-06-2017, 12:51 AM
Pozdrav kolega Miloje, pre svega da vam u ime članstva poželim dobrodošlicu na forum i pozdravim uzimanje učešća u diskusiji.
Evo jedno pitanje a to su 2! ;D Prvo je jel crtan ili klesan znak! Drugo da li je bilo vlažno vreme kada ste videli znak?
04-06-2017, 07:41 PM
Bio je lepo nacrtan cvet.
Bilo je oblacno ali su se suncevi zraci probijali kroz oblake(nije bilo vlazno). Hvala.!
06-06-2017, 07:49 PM
uVAzeNI AMATER BAS TAKO SAMO NISI DOBRO RAZMISLIO STA SAM MISSLIO O ZNACIMA A RIBA I MECKA SU MI UTOM TRENUTKU PALE NA PAMET PODRAV ZNAM DA ZNAS DA JA ZNAM.
07-06-2017, 12:41 AM
Hvala!!! amater1 (KOSAC)
07-06-2017, 11:18 PM
Listajući ovu temu vidim kolega Kosač da si pomenuo selo MIRICU u jednom postu.
Interesuje me da li je u blizini Milošev kamen i da li u korelaciji sa Miloševim kamenom egzistira manastir/manastirište i naravno jedno kale? Hvala unapred
08-06-2017, 10:37 AM
Postovani kosac sada amater1 pravi joca bugarin izvini na nadimak.Joca sija kako sam ;uo je pok ako je istina on yivi unama kao sto zive klincarski ceda,ibrahim redxepov,mosa iy potrkanje i drugi veliki.Veliki si i ti yato te cenim i postujem jer nisam ti zahvalio na poseti sto ovog puta cinim.Dobro je sto pomazes jer bogato iskustvo je ljudski ostaviti kao dobro delo.Zato ija da iskoristi m alo tvog znanja ida te pitam imam z nak na steni lisac a iznad njega neko napisao STARI KAKO DA TO PROTUMACIM E T O HVALA IPOZDRAV
|
|
|
|
|