Ocena Teme:
  • 3 Glasov(a) - 3.67 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
tumacenje znakova
Anka , bratmi ... ti si divan decko ... na ovom forumu si dosada promenio nekoliko imana... mozes imati jos stotinu ... tvoj problem ...
Pomalo se razumem u ovu IT tehnologijijicu ... Ja sam amaterov drug prijatelj,brat, kum,drugar... On je sada na planinu ... Ako si mu polao nesto nan PP od toga nema nista od odgovora... posalji mu javno na forumu i dobices odgovor ... Nema PP ima samo javno ... 
U kontaktu sam sa njim telefonom ko sta zeli da pita pitajte slobodno ja cu vam odgovoriti ... Samo javno nema PP...(privatne poruke su PP ako neko ne zna) Pozzz za sve na forumu ... Ajte nesto da poradimo ...
Odgovori
Postovanje g. Grants,
prvo da vas pozdravim kako nalaze domace vaspitanje.
Inace ime je promenjeno zato sto je ime zuca muskog roda i tako se zove moj macor a ja nisam decko vec devojcica... sa malo vise godinica. Tu poruku koju sam poslala g. Amateru ili ti Kosacu, sam objavila javno, a posto se kako kazes pomalo razumes u tehnologojicu onda se jako dobro snalazis i na forumu pa mozes da nadjes tu poruku.

Priloženih Datoteka Izvedena sličica(e)

Odgovori
Pozdrav molim vas za pomoc na jednom kamenu je jedan mac na drugom dva maca na trecem kamenu polomljen mac izmedju dvije lepine
Odgovori
Imas li slike i sta znaci lipine.... Pozdrav i koji kraj....
Odgovori
Postovana gosp.Anka,

iako je pitanje sa slikom za g.Kosaca,evo i ja cu da dodam nesto.Znaci pokazuju da je ostava malo veca i da se nalazi zatvorena u pecini.Ima opasnih zamki i pare su ostavljene od 3 hajduka sa kurbanom(neko bi rekao krvave ili proklete),pored je i kladenac ili neki izvor.Druga zatvorena pecina je ujedno i grob jednog od te trojice.

S postovanjem,

Vudi
Odgovori
hvala puno poslacu vam drugu sliku...
Odgovori
(26-06-2017, 02:59 PM)Djole link Piše: Pozdrav molim vas za pomoc na jednom kamenu je jedan mac na drugom dva maca na trecem kamenu polomljen mac izmedju dvije lepine..... Gde su ovi macevi.... Imali slike
Odgovori
Tumachenje oko ovoga znaka

Priloženih Datoteka Izvedena sličica(e)

Odgovori
Isto me intersuje konjska kopita sa jednom rupom i uzda uklesano na kamen ...
Odgovori
Pozdrav drugari

Interesuje me mecja sapa isklesana na kamenu sta znaci
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 1 Gost(a)