Ocena Teme:
  • 3 Glasov(a) - 3.67 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
tumacenje znakova
Ako slucajno udje na forum sa nekog drugog naloga molio bih ljude koji znaju neka mi napisu u PP.hvala
Odgovori
KRAJNJE JE VREME DA NASTAVIM SA OBJAŠNJENJIMA ZNAKOVA .    NISAM UMRO  BAR JA TO NEZNAM... MNOGO ME NIJE BILO PA EVO SAM, VRATIO SAM SE, GLAVOM I BRADOM STARI KOSAČ ALI PREKO JEDNOG DRUOG LIKA
Odgovori
(28-05-2017, 08:47 PM)amater1 link Piše: ... MNOGO ME NIJE BILO PA EVO SAM, VRATIO SAM SE, GLAVOM I BRADOM STARI KOSAČ

PA, AKO NAM TAKO ZBORIŠ... ONDA
DOBRO DOŠAO KUĆI ĆALE!

administracija
Odgovori
Ako mozes odgovori mi na pitanje ?
Odgovori
drago mi je da si ipak tu sa nama
Odgovori
GOKU
NEMOGU  DA SE SETIM O CEMU SE RADI PODSETI ME
Odgovori
Postavio sam pitanje trazim pomoc od kosca ti si se javio sto znaci da si procitao pitanje i napisao si da si ziv  glavom i bradom, a sad se pravis podseti me o cemu se radi ja vidim da na ovaj sajt ljudi od dosadu nemaju koje da rade pa se zebavu ti nisi kosac  nego zebavant. Ljudi trazim pomoc ko hoce neka mi pomogne tako mi bog pomogo da iskopa ono sto zeli  hvala.
Odgovori
druze  goku,i ti imas malih gresaka oko dijalekta do pola teksta jedan naglasak od pola drugi koji lici na leskovacki ili taj kraj juzno,i sad kad bi te pitali odakle si verovatno bi se predstavio kao juznjak......jel sam u pravu,sto znaci sve prevarant do prevaranta i foliranti
Odgovori
Samo u prolazu da zamolim da ne podignemo bez potrebnu tenziju, molim kolege da razne epitete ne lepe jedni drugima, eto toliko od mene možda pomalo dosadnog moderatora.
Big Grin
Odgovori
Ne be ja sam iz zabiti dol e sad cu ja da uznem i cu napravim jedo 50 naloga i cu se pestavim na svaki drugacije i cu jebavam ljudi kako si ocu  ja vidim da na ovaj sajt ne moze nista pametno da se nauci od vas prevaranti sto vam je zivot dosadan pa ubijate dosadu ovde i jebavate  ljude.
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 2 Gost(a)