Iz CG sam i zanimam me ovo sa metal detektorima odavno. Imam neke lokacije koje bih precesljao ali nemam metal detektor. Da li bi neko od vase ekipe iz CG iznajmio detektor. Hvala....
Pozdrav svima! Odmah da kazem da nemam iskustva sa detektorima ali bih kupio jedan koji moze da trazi zlatne novcice, iz Kragujevca sam pa bih se tu u okolini i zanimao. Kako bih se pokazao ovaj za moje potrebe Golden Mask 1+ Spider Pro UK Edition 15 kHz ili mi vi preporucite neki u tom cenovnom rangu.
Pozdrav svim clanovima ovog foruma. Zovem se Vlada i zivim u Pozarevcu. Posto imam devojku iz okoline Kuceva cesto sam tamo. Cuo sam dosta prica o nalazenju zakopanog zlata itd. Cuo sam I malo sam citao da se nekada na Peku, mozda i dalje ispira zlato. Posto nemam nikakvih obaveza, a vreme je lepo zeleo bih provesti neko vreme u prirodi i baviti se ispiranjem. Da li ima neko na ovom forumu da je iz Kuceva, Pozarevca ill okoline koji ide ili planira da ide da ispira zlato na Pek?. Zeleo bih da naucim vise o tome. Kako da dodjem do dozvole za ispiranje zlata? Imam jos mnogo pitanja sto se tice ispiranja ali otom -potom ;D
Sari djol (zuto lokva jezero ili kako ko zna ) e sad karte na stol ko je osim mene trazi hahah , pa da pocnem ovako ja kao i vecina na forumu znam to mesto a sto je naj zalnije po svim zapisima i dokumentima ja i da lje tapkam u mestu osim ali smo odradili samo na kamenu tri linije a ko stvarno zna o cemu pricam moze da kaze sta ima i a sad pocinje prica bez kraja samo jedno da vam kazem mi smo stvarno na sari djolu to utuvite u glavu a ja sam iz makedonije da znate za koje mesto inace pricam sar planinu i ali molim vas da ne spominjete eminovu vodenicu o tome mozemo neki drugi put ko zna nek izvoli poz.. cao svim clanovima foruma
Драги пријатељи!
У продаји се налази књига "PI метал-детектор Pulse Star II Pro без тајни" - слика корица испод:
Књига је А5 формата, има обим од 186 страна, писана је ћирилицом и у колору.
У књизи је детаљно објашњено како детектор дубинац Pulse Star II Pro треба правилно подесити да би он на терену дао свој максимум.
Нажалост, (из мени непознатих разлога), у оригиналном упутству овог детектора - поступак његовог правилног подешавања за рад на терену није довољно јасно и прецизно објашњен - па је то доводило до тога да су многи корисници овог детектора били разочарани његовим могућностима.
Међутим, после правилног подешавања - овај дубинац стварно оправдава ту своју намену и претвара се у праву "дубинску звер".
Такође, детаљно су објашњени поступци за дискриминацију (разликовање) детектованих металних објеката па у комбинацији са његовим дубинским могућностима - ова машина (својим оптималним односом цене, квалитета и могућности), постаје незаменљив апарат за дубинско истраживање металних објеката (остава, рецимо).
Сва објашњења у књизи која се односе (првенствено) на новији модел Pulse Star II Pro - важе и за старији модел Pulse Star II.
Исто тако, у уводном делу књиге дати су и сви (тренутно важећи) законски прописи државе Србије о којима сваки истраживач и те како треба да води рачуна током трагања на терену.
Ту је и посебно поглавље посвећено основним принципима детекције како би и почетници одмах стекли неопходна знања из области детекције - а не да их мукотрпно стичу годинама учењем из сопственог искуства.
Такође, дато је посебно поглавље са поједностављеним објашњењима о принципима пулс-индукционе деткеције на којима овај детектор ради.
Ту су и објашњења о одржавању, пуњену и сервисирању акомулатора уграђеног у овај детектор, али, и посебно поглавље за само-сервисирање и лаку и једноставни поправку - како самог детектора - тако и каблова његових сонди.
Цена књиге је 50 евра у динарској против-вредности.
Књигу можете наручити позивом на телефон 063/84-17-822.
Рекламни трајлер наведене књиге (заједно са подацима за наручивање), можете преузети на линку испод:
Напомена:
Да бисте бесплатно прузели рекламни трајлер - током почетка процедуре за download неопходно је да се улогујете са својим налогом једне од две следеће социјалне мреже: Facebook или Google +, или да се бесплатно региструјете на порталу https://www.academia.edu/
Рекламни трајлер је у PDF формату - па је потребно да на свом компјутеру имате инсталиран неки од PDF читача како би исти могли да отворите и прочитате.
Poslato od: drvoseca - 29-03-2016, 10:11 AM - Forum: Znakovi
- Nema Odgovora
tri velika stopala odozgo na stenu klesana pored vodotek dva su zajedo sa utisnutim petama okrenuta prema istoku a treće je okrenuto prema zapadu sa južne strane je vejiki polumesec koji pravi krug oko stopala da li je neko od kolega zainteresovan poz