Dobro došli, Gost
Morate da se registrujete pre nego što mognete da pišete na forumu.

Korisničko ime

Lozinka

Pretraga Foruma

(Napredna Pretraga)

Statistika Foruma
» Članova: 2,120
» Najnoviji član: ilko
» Tema foruma: 6,341
» Poruke foruma: 51,011

Puna Statistika

Na vezi Korisnika
Trenutno je 466 korisnika na vezi.
» 0 Član(ova) | 463 Gost(iju)
Google, Bing, Applebot

Poslednje Teme
Znaci? Priroda?
Forum: Znakovi
Poslednja Poruka: Skopje996
18-06-2026, 03:02 PM
» Odgovora: 0
» Pregleda: 54
postavka opisa za srbiju
Poslednja Poruka: Skopje996
18-06-2026, 02:57 PM
» Odgovora: 80
» Pregleda: 19,762
Banja Topilo kod Niša
Forum: Zakopano bogatstvo Makedonija - Bugarska
Poslednja Poruka: Udica
17-06-2026, 09:16 PM
» Odgovora: 4
» Pregleda: 875
Suva planina Kosmovacko
15-06-2026, 02:25 PM
» Odgovora: 1
» Pregleda: 1,561
SREDNJEVEKOVNI GRAD POBED...
Forum: Razno
29-05-2026, 05:21 PM
» Pregleda: 653
Miljkovac
Forum: Zanimljivi lokaliteti
28-05-2026, 07:07 PM
» Odgovora: 3
» Pregleda: 2,912
mesto UM Niški kraj
Forum: Razno
25-05-2026, 10:41 PM
» Odgovora: 3
» Pregleda: 3,107
Kanjon reke Jerme
Forum: Oglasna tabla
25-05-2026, 08:40 PM
» Odgovora: 20
» Pregleda: 11,743
Kladovo i okolina
Forum: Oglasna tabla
25-05-2026, 06:54 PM
» Odgovora: 4
» Pregleda: 3,333
Vranje, Vladičin Han, gre...
Forum: Zakopano blago u Srbiji
25-05-2026, 06:38 PM
» Pregleda: 1,569

Znak
Poslato od: lingurka - 05-09-2016, 05:21 PM - Forum: Zanimljivi lokaliteti i znakovi - Nema Odgovora

Kako tumaciti ovaj znak? Na steni ispred njega je krst, samo sto to nemam uslikano.

Priloženih Datoteka Izvedena sličica(e)

Štampaj ovaj članak

POMOČ
Poslato od: PROBUS64 - 05-09-2016, 02:24 PM - Forum: Razno - Odgovora (2)

Dali neko zna neku informaciju za ovaj naš član,zato šta več dugo se nije prijavio na forumu
pa ne mogu da napravim kontakt.
Hvala

Priloženih Datoteka Izvedena sličica(e)

Štampaj ovaj članak

sonda
Poslato od: tikin - 05-09-2016, 01:36 PM - Forum: Kupujem - Odgovora (1)

treba mi kuciste za sondu 28 duplo D ZA CAESARA  KUPIO BI 2 KOM AKO NEKO IMA ILI ZNA KO PRODAJE NEKA JAVI POZZ

Štampaj ovaj članak

kuciste za sondu
Poslato od: tikin - 05-09-2016, 01:33 PM - Forum: Kupovina - prodaja metal detektora - Odgovora (2)

potrebno mi je kuciste za sondu 28 duplo D ZA CEZARA trebaju mi dva komada ali neznam gde da kupim pa bi zamolio ako neko zna da mi javi pozz

Štampaj ovaj članak

Poslato od: nora - 04-09-2016, 09:58 PM - Forum: Zanimljivi linkovi - Nema Odgovora

dajte neku lokaciju u blizini mladenovca

Štampaj ovaj članak

potrebna saradnja
Poslato od: drvoseca - 02-09-2016, 08:53 PM - Forum: Oglasna tabla - Odgovora (6)

pronadjeni znaci SEKIRA bez drške DESNA ŠAKA i VAGA

Štampaj ovaj članak

Podvodna arheologija i Operacija "Dunavski vilenjak"
Poslato od: sserbian raven - 02-09-2016, 07:42 AM - Forum: Zanimljivi lokaliteti - Odgovora (1)

Poštovani članovi foruma,da li je neko upoznat s lokalitetom potopljene flotile Kriegsmarine kod sela Prahova?U pitanju su brodovi Bramberg,Uskok i dva minopolagača UI110 i UI106.Pomenuti brodovi bili su deo crnomorske flotile,koja se pod borbom povlačila sa Crnog mora tokom Dunava prema Jugoslaviji i krajnje Nemačkoj.Pošto je Rumunija kapitulirala to im je dodatno otežalo položaj,bili su izloženi artiljerijskoj vatri s rumunskih obala i gubili su brodove jedan za drugim.Do Prahova je pristigao mali deo brodova,tu su se ukotvili 1.Septembra 1944. godine i pokušali s dve korvete da se pod borbom probiju kroz Gvozdena vrata i dalje Đerdapsku klisuru ali su se povukli zbog jake artiljerijske vatre s rumunske strane.Admiral Zib,glavnokomandujući flotile odlučuje da potopi preostale brodove i čini to 5.Septembra,pokušavajući da trupovima brodova zagradi na Dunavu prolaz brodovima Crvene armije.Pomenuti brodovi učestvovali su u opreacijama na Crnom moru i dalje,rekama Ukrajine i Rusije.Branberg je bio bolnica,na njemu se nalazilo 1600 teških ranjenika i iz neobjašnjivih razloga,ukoliko je priča istinita,poslati su na dno zajedno s brodom.Ko je zainteresovan za artefakte militarije a možda i nešto više od toga,može tamo da oproba sreću...

Štampaj ovaj članak

planina rtanj
Poslato od: seki80 - 29-08-2016, 10:57 PM - Forum: Oglasna tabla - Odgovora (3)

dali neko od kolega zna gde se nalaze bela vrata na rtnju

Štampaj ovaj članak

cao
Poslato od: Sir Oliver - 25-08-2016, 10:24 PM - Forum: Razno - Odgovora (3)

Ako ima neka ekipa iy Nisa bilo bi mi drago da se prikljucim , relativno sam pocetnik u ovom hobiju  Smile

Štampaj ovaj članak

Sta raditi..
Poslato od: steff1bat - 24-08-2016, 11:52 PM - Forum: Priče i legende o zakopanom blagu - Odgovora (36)

Pozdrav svima...
Milioni prica,bajki...i kada se nadjete u nekoj situaciji prosto vam se vezu ruke....
Naime po pricama od starih znam za mesto gde "ima" necega hehe pustam ekskurzije po glavi ali nista konkretno ne radim...prosto nisam verovao, skoro odvezem drugaricu kod neke zene da joj resi neke probleme i meni kaze da imam zlato, kaze mi mesto tj opise ga kao iz prica starih sto su mi pricali.
Kockice sam tek kasnije sklopio. I sada..citam po forumima...naravno da nesmes nikoga konkretno da pitas takvo je vreme...pa na ovaj nacin pokusavam da se informisem...i trazim odgovor od ljudi sa iskustvom ne trebaju mi teoretski odgovori...pitanje je prosto hahahha ..sta raditi??? Kako...a ne nadrljati..ta ista zena mi je preporucila coveka koj ce za deo plena da odradi posao kao skida prokletstvo ako ga ima..nije mi ugodno dovesti nekog na svoje jer verovatno nije neka sica kad se tako nude...sta znam sve je moguce pa i toga da ima nesto..

Štampaj ovaj članak