Teme: 1
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
Pozdrav svima...
Milioni prica,bajki...i kada se nadjete u nekoj situaciji prosto vam se vezu ruke....
Naime po pricama od starih znam za mesto gde "ima" necega hehe pustam ekskurzije po glavi ali nista konkretno ne radim...prosto nisam verovao, skoro odvezem drugaricu kod neke zene da joj resi neke probleme i meni kaze da imam zlato, kaze mi mesto tj opise ga kao iz prica starih sto su mi pricali.
Kockice sam tek kasnije sklopio. I sada..citam po forumima...naravno da nesmes nikoga konkretno da pitas takvo je vreme...pa na ovaj nacin pokusavam da se informisem...i trazim odgovor od ljudi sa iskustvom ne trebaju mi teoretski odgovori...pitanje je prosto hahahha ..sta raditi??? Kako...a ne nadrljati..ta ista zena mi je preporucila coveka koj ce za deo plena da odradi posao kao skida prokletstvo ako ga ima..nije mi ugodno dovesti nekog na svoje jer verovatno nije neka sica kad se tako nude...sta znam sve je moguce pa i toga da ima nesto..
Teme: 19
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
Moj savet je da pre nego bilo šta počnete pouzdano utvrdite da li bilo čega tu ima, danas možete detektor iznajmiti ako nemate svoj ili ne želite da nekog dovedete ko ga ima.
Dakle pre svake priče i "mambo džambo" gluposti sa "preporučenim" čovekom koji "kao skida prokletstvo" ;D ;D ;D morate biti lično ne dvosmisleno uvereni da na tom mestu savremena tehnika prihvatljivom metodom utvrđuje neku metalnu metu.
Bez toga sve je: "trla baba lan....
Teme: 0
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
Jos uvek nisam upoznao,bilo koga,kome je,"receno",da ima zlato,a da ga je i iskopao. Taj,folklor je kod svih tih,sto,"vide i resavaju",kojekakve probleme...za neku paru,naravno..."koliko bacis na astal"
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
Fora je sto ne traze pare unapred nego deo kada pronadju.
E sad ne vidim smisao detekotra, jer...i da ga pronadjem ja najiskrenije nesmem da ga iskopam ne da sam procitao nego i cuo na stotine prica o losim dogadjajima...a ti ljudi sto su mi kao preporuceni rade od Gadzinog Hana do Surdulice po selima...naravno za deo...kako odredjuju deo verovatno imaju neki nacin da ocene koliko ima pa to lepo umeju i da materijalizuju. Nije meni problem da podelim ukoliko ima za mene imace i za druge..samo da je bezbedno. E sad...dalje pametan nisam :/
Teme: 19
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
(30-08-2016, 12:16 AM)steff1bat link Piše: a ti ljudi sto su mi kao preporuceni rade od Gadzinog Hana do Surdulice po selima...naravno za deo...kako odredjuju deo verovatno imaju neki nacin da ocene koliko ima pa to lepo umeju i da materijalizuju.
Znači klasična kupovina mesta...
ne treba vam nad prosečna pamet da shvatite zašto to govorim.
Imao bih još što šta reći ali bih prekršio kodekse društvenog ponašanja na forumu i internetu uopšte. >
U vašoj priči se vidi da se ne trudite da odskočite od lokalnih mitova i legendi a oni vam neće ni malo pomoći u ovom hobiju (bežite od mitova i usmenog folklora)
Drugarski ovo govorim sa velikom željom da ukažem i vama i drugim kolegama neznanje koje lokalna sredina širi su kod 80% naših kolega NAJVEĆA KOČNICA.
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
Jako cenim vase misljenje. U danasnje vreme je sve moguce zato i verujem i ne! Da li vi samo u teoriji tako mislite ili se u praksi vodite istim razmisljanjem? Pozdrav
Teme: 4
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
(24-08-2016, 11:52 PM)steff1bat link Piše: ..sta raditi??? Kako...a ne nadrljati..
Odgovore ovde na forumu neces naci, svi pisu o necemu desetom i niko nista ne govori. Kopaj s verom u Boga i neka ti namere budu postene. Kad iskopas ne pipaj rukama, udalji se da prodje neko vreme i ne odnosi odmah kuci.
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
Ovo se zove konkretan odgovor ✅✔
Teme: 10
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
Interesantna tema.Poznato je da kroz dugi niz godina unazad je bilo mnogih ratova,nezgoda i otimačina svakojakih vrsta.Pa se tako provlači i priča o nekom sakrivenom blagu.Donekle je i tačno da su ljudi u tim prošlim burnim vremenima sakrivali razne stvari od kojih većina nije pronađena do danas.
Postoje ovakve slične priče i među lovcima,ribolovcima i drugim vrstama hobija.Trebalo bi u ovakvim situacijama ove stvari raditi i proveravati sa poverljivim ljudima koje poznajete a nikako sa nekim tamo koji proriči i kobajagi znaju.Tema je omiljena i skoro svakom skoči adrealin kad se samo pomene reč zakopano zlato i mnogi su skloni svakojakim razmišljanjima da to blago nađu.Ova razmišljanja će po mome uvek biti interesantna i neđe izmodirati u narodu.
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
Jako interesantna tema da...plus kad je neko siguran da u povrsini 5 sa5 znas da ima nesto....al preduzeti nesto...khmm