Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Minelab GPX 5000
Evo jednog odgovora koji nije photoshop: 8)
MONO sonda 11" / postavka search mode DEEP / soil/timing SPECIAL (coin relic) / ground balance Fixed / motion wery slow / Rx gain 12 / stabiliser 15 / signal peak 17 / Target volume 12 /. Response inverted / Volume limit 12 / Audio tone 50 . Sa ovim postavkama grumen od odprilike 2gr detektuje u vazdusnom testu na oko 40cm.
Odgovori
Ja sam naveo ono sto sam i probao mada smatram da vaznusni test nije merodavan jer sasvim drugacije se ponasa u zemlji. To je test od prosle godine (jeseni) a ovog proleca sam primetio da je dosta osetljiviji na iste postavke tako da se potvrdilo tumacenje strucnjaka sa minelab foruma iz australije da aparat tek posle stotinjak sati aktivnog rada dostize svoj maximum.
Svako nabavlja ono sto smatra da mu je najpotrebnije a sto se tice privatnih proba nisam za tu opciju iz licnih razloga i nadam se da ce se vec naci neko ko ce odgovoriti na tu vrstu proba jer ima jos uredjaja GPX serije u zemlji.
Odgovori
Koliko vidim ovde nema nista konkretno samo pisanje i hvalisanje!!!Nije bito koji aparat dali GPX 5000 ili dr.Staje problem iskopati rupu na livadi staviti zlatnik i dokazati dubinu i rad aparata..Ako stvarno zelite da pomazete drugom u preporuci za detektor tako treba uraditi a ne ovo ono i prepucavanje...
Odgovori
Nije poenta u tome da li je neki uredjaj ovakav ili onakav vec je problem u pojedincima cije namere samo oni znaju. Doticni kolega Orbit se prepucava sa nama ovde ne zato sto covek nemoze da shvati da je mnogo vlasnika pomenutog urejaja i kojima ne pada na pamet da se hvalisu da ga imaju vec jednostavno rade na terenu sa istim. Problem Orbita je u tome sto ja jednostavno nisam pristao na ponudu poslatu na PP da gospodin dodje sa svojim strucnjacima da probaju i testiraju uredjaj i da isti otvore i kopiraju nebili napravili drugi sa jos boljim osobinama. ;D. Znaci...netreba komentar na ovako nesto.
Svoje nezadovoljstvo mojim odbijanjem koristi kao povod za blacenje i vredjanje na svim mogucim forumima gde je clan...ali to je vec njegov problem. Njegove frustracije ce samo njemu smetati u svom hodu ka uspehu kome svi mi tezimo .
Odgovori
Slika govori 100 reci. Pozdrav od lazljivog Grotagolda i puno srece u daljem radu sa svih tih tvojih preko 50 detektora ... 8)

[Slika: 6tim3s.jpg]
[Slika: 21xue9.jpg]
[Slika: 1tu4g1.jpg]

A ZA TEBE JE OVO VEROVATNO PHOTOSHOP Big Grin Sad 8) :o
Odgovori
A OVO JE STRANICA KOJU SI "TAKO DAVNO NAPUSTIO" A JA JE TEK SADA CITAM !!!

[Slika: 6enm0x.jpg]
Odgovori
Ti si očigledno nepopravljivi sumnjičavko na sve i svašta. Dotični gospodin radi na hotrock terenu gde su podešavanja sasvim drugačija u odnosu na naše terene ako to tebi uopšte nešto znači i vredi objašnjavati. PITAJ STRUČNJAKE SA MINELAB FORUMA DALI SU UREDJAJI ZA AUSTRALIJSKO I EVROPSKO TRŽIŠTE ISTI PO SPECIFIKACIJAMA U ODNOSU NA TERENE ZA KOJE SU PREDVIĐENI !!!
ŠTA LI BI TEK REKAO NA MOJU TVRDNJU DA SU DETEKCIJE RAZLIČITE U ODNOSU NA FINOĆU ZLATA ODNOSNO KARATAŽU ISTOG.
Ali nevredi se raspravljati više sa dunsterima i necu više da odgovaram na tvoje sitne ispade koje samo govore o tebi koliki si poznavalac novijih uređaja. Srećno na dalje u tvom radu i daće Bog da se negde osrećiš pa da zaboraviš sva ova pisanja i uživaš negde u ugodnom i mirnom životu.
Odgovori
Orbit da li ti mozda znas za gpx 5000 karakteristike i u vezi dubine da mi pojasnis i da li si testiro ist posto demanujes ovo za dubinu itd..Hvala unapred...
Odgovori
To uvodjenje "zute boje" sa drugih foruma zadrzite za te forume jer mi je vrlo jasna "PORUKA"....."JA NE PRODAJEM VERU ZA VECERU  !!!
I molio bih cenjene kolege da se drze zadate teme u svojim postovima ili ce tema biti STOPIRANA ( na zalost svih novih clanova) ili ce postovi te sadrzine na dalje BITI OBRISANI .
Odgovori
OK Orbit...pobedio si u ovoj maloj prepirci i dokazivanju. ;D Pozdravljam svaka cast za posedovane takvog savrsenstva i nadam se da si toliko divnih stvarcica nasao sa njim da sada mozes do mile volje iz svoje udobne fotelje da kooperiras sa sa kolegama i da ih upucujes u tajne savrsenstva savremene tehnologije made in home production.
P.S. Molim jos jednom da zbog preglednosti svoje postove ove vrste od sada ostavljas u temama "Samogradnja metaldetektora" ili u "Komentare i testove"
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 1 Gost(a)