Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
KOLEKCIONAR SASA RISTIC RUTEVAC
Odlicna kolekcija,vredna svakog postovanja..i svaka cast sto je dozvolio da ovo vidimo.....a zavist pa svuda je ima..........samo netreba obracati paznju i ona prodje ne primecena
Odgovori
Mozda je na mene mislio  Sad .
Odgovori
ACABEOGRAD moja baba je imala izreku
sine pusti budale neprimecuj ih nepravi im drustvo
i sve tako u tom fazonu pusti budale pusti budale pusti budale ...
pa brate osvrni se malo budale zavladase ima ih pun k.... eto dokle nas dovela ta filozofija pusti budale budale nas uzjahase pa ne silaze
Odgovori
i tu ima istine,,,nasli pa zasli
Odgovori
(08-09-2012, 09:10 PM)sladjanko link Piše:To obavezno slikanje stoji.A ti otkupi od jos nekog pa se idalje hvali kako si iskopao posto si u Svajcarsku...
Lako je tebi...

Znaci car si!

Sto se slika tice!!!

[Slika: nice_upload.gif]
Odgovori
Pozdrav svim clanovima i gostima ovog foruma

Iz vasih komentara vidim o cemu se radi , posto je ime vec objavljeno ne mogu a da ne kazem da vlasnika ove kolekcije poznajem duze od 10 godina , covek se time bavi od detinjstva i to je na neki nacin prirodni dar posto zivi na lokalitetu i verovatno mu je i to skrenulo paznju i znatizelju da nastavi u sire istrazivanje . Ova prva figura mislim da nije iz njegove kolekcije , poseduje mnogo lepse stvari i to sa sertifikatom jer su predmeti bili i na medjunarodne izlozbe , sto je veoma veliki uspeh jednog tragaca da sve svoje nalaze registruje i dobije odgovarajuce sertifikate imajuci u vidu u kakvoj se drzavi zivi po tom pitanju stvarno veliki uspeh , on nije zlatar kako bi mnogi pomislili na prvi pogled jer to i sam kaze za sebe ali nije iskljuceno da ako bi nesto izletelo na povrsinu takve prirode ne bude uzeto . Ja isto nisam za to da se pominju imena prijatelja i slicno na ovakvim forumima jer kod nas dole nije sjajna situacija i bez obzira na to sto je sve pod nadzorom moze nekom saneru svasta da padne na pamet pa da neko ima ozbiljnih problema , slazem se sa ostalim a takvi su i propisi da se nikakva imena ne objavljuju , jer propisi su propisi , Germanicus
Odgovori
Nov sam na forumu i hobiju, i zaista sam uzivao gledajuci ove stvari. Posebno mi se dopala figura ilil kako se vec zove , no neko rece da nije iz kolekcije ovoga coveka. Onaj rimski ratnik. Ono je umetnost par exelance, i mislim da taj vlasnik moze kupiti za ono jedan dobar stan u Beogradu i jos uz to Novi Audi 6 recimo Smile  POzdrav svima ,
ps: Pitam se hocu li ja jednog dana uspeti da pronadjem nesto lepo. Smile
Odgovori
lepa kolekcija..nadajmo se svi jednog dana slicnoj kolekciji... Smile
Odgovori
koji je ono revolver prvi po redu posedujem isti kolekcija je vrhunska svaka cast coveku a indijanci koji su zavisni takvih je mnogo oni sve mrze a sve mrze upravo zbog toga sto sebe mrze najvise a mrze se jer nisu sposobni za ovako nesto. Wink
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 1 Gost(a)