Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
OKM eXp 5000 Pro
Neko zaintresovan za OKM eXp 5000 Pro....
Odgovori
pozdrav prijatele kazi mi  ili pisi mi na poraka kolku vreme go imas i zasto go prodavasss
i da po koja cena  i od kade si za da moze da dojdam da go vidam pozz
Odgovori
Interesuje me taj skener dali je jos uvek na prodaji , sta poseduje od dodatnih sondi i koja mu je cena . Hvala na datom odgovoru
Odgovori
Pa ti Germanicus rece da si vec nabavio MINELAB GPX 5000 !!! Pitam se onda sta ce ti ovaj OKM ??? Slusaj brate da ti nesto kazem i to iz licnog iskustva....AKO MISLIS ZA SEBE DA KORISTIS OKM I PRI TOM IMAS NAMERE DA SOLIDNO INVESTIRAS U OVAJ UREDJAJ ONDA JE TVOJA INVESTICIJA U STARTU PROMASENA. Bolje bi ti bilo da pored svog - kako kazes vec nabavljenog minelaba dodas jos neku crkavicu pa nabavis 18"_e sonde za njega i recimo ROOSTER BOOSTER i vise ti nista netreba. Bar se mozes sa sigurnoscu nadati da ces nesto i pronaci a sa ovim OKM samo ces zivce da pokidas i ostaces supljeg nosa do ociju Big Grin 8)
Odgovori
Hvala prijatelju na datom odgovoru

Tacno je da sam investirao u novi Minelab GPX 5000 i mogu da ti dokumentujem placenim racunom sa dodatnom opremom , to jest original sondom Australijskog proizvodjaca , bio kod prodavca u zakazano vreme sa par prijatelja i covek me je maksimalno ispostovao racunajuci i test prüfung , jer on je i tragac , mesto je u Nemackoj Bergkirchen , poseduje isti takav detektor vec skoro 2 godine i na osnovu drugih nalaza iz Afrike i Australije mojih prijatelja od kojih sam cuo sve najbolje o njemu odlucio se da i  taj kupim posto vec posedujem istu marku prvi moj detektor minelab musketar , tacno 10 g , pa onda suveren  i sad ovaj . Pitao sam za ovaj skener iskljucivo zbog informacje dali ima neki nalaz jer do sada nisam nista pozitivno cuo , inace posedujem OKM exp 4000 vise od dve godine kao i lokator bionic01 , sa lokatorem sam zadovoljan i dobrim sondasem a za skener i ne zalim pare jer ga nisam novog kupio , veliki pozdrav Germanicus

Odgovori
Pozdrav.Ako bi hteo da nam malo objasnis rad BIONICA  bilo bi lepo od tebe  Smile.Ja isto posedujem GPX-5000 a takodje i  Grotagold,tako da mozes dosta toga da procitas ovde na forumu o tom detektoru.Kolko si ga platio  u Nemackoj i dali si jos neku dodatnu sondu kupio uz njega.Za lokator te pitam iz tograzloga jer me je prodavac odvracao od tog uredjaja,rekao mi je da je to skupa igracka (nekih 9.000 eura) a da ne daje bas nikakve rezultate,pa me zato interesuje kako i na koj nacin radi to cudo i dali si imao nekih uspeha sa njime.Pozdrav i hvala unapred na odgovorima  Smile.
Odgovori
Pozdrav Andrej

Veoma interesantno pitanje i evo koliko mogu da objasnim iz dosadasnjeg rada sa tim lokatorem , znam iz iskustva sa skenerima marke OKM dosta odgovora i informacija paralelnih timova sa terena da su veoma tanki rezultati nalaza konkretno mislim na zlato ili srebro . Ima rezultata dubinskih snimanja tunela , pecina i slicno za takve stvari ja koristim drugi tip detektora gde sam sa njime iz iskustva vise od 10 godina se usavrsio i mogu da budem precizan u + /- 5cm odredjene dubine , a radio sam dosta sa OKM Rover de luxe i OKM exp 4000 kojeg i posedujem nesto vise od 2 godine sa svim fabrickim sondama i termoscan sondom koja odgovara i za OKM exp 5000 . Smatra se na osnovu rezultata ovih skenera i ceo program OKM kao neodgovarajuci koliko vidim iz preporuka sa raznih foruma sto se nebi u potpunosti slozio  , lokator OKM Bionic 01 trazi veliko iskustvo i rutinu , na neki nacin je nauka sto bi se kod nas reklo , imao sam prilike pre 3 godine da se upoznam sa jednim timom koji su ga imali medju prvim u Srbiji , na osnovu njihovog rada i neuspeha jer su prokrstarili ceo Balkan i nista nisu nasli neupuceni smatraju da to ne kosta nista , meni je bio interesantan i mnogo rada i truda sam investirao u njemu i cak bio na obuci gde su otklonjeni promasaji i zbog cega je bilo neuspeha . Ulozeno vreme i novac se isplatilo i vec sledecim izlaskom u naseljeno mesto je dao prve rezultate , radi na dve opcije , prva nalazi u vazduhu takozvanom jonizacijom cilj iznad odredjenog mesta jer zlato ima zracenje kada je otvoreno sa velike daljine ,fabricki kako su naveli 18 km za to sam malo rezervisan a sam lokator je namenjen da pored zlata i srebra nalazi i dijamante sto je malo veliki problem jer oni spadaju u minerale pa pored njih ima ometanje drugih minerala koji prate dijamante zbog cega svako locirano mesto se proverava drugom opcijom iz neposredne blizine bionikom odnosno svojom bio energijom gde mora da se ima veliko iskustvo . Kad kazem za zlato ili srebro zatvorenog tipa u zamlji mislim na ostavu u glinenoj posudi sa poklopcem ili nekom sanduku metalnom takoreci vakumiranom onda ovaj lokator nece naci cilj sa prvom opcijom u jonskim poljima zato proizvodjac nece biti odusevljen kad cuje ovo sto pisem jer iz iskustva na terenu takve objekte je samo moguce naci drugom opcijom preko svoje bio energije laserskim prelazom preko objekta sto je veoma tesko na velikoj povrsini onako traziti na slepo kako bi to bolje objasnio , znaci ako nema neki plan za odredjeno mesto je isto sto i igrati loto ili gubiti vreme badava i trositi novac . Najvaznije je sledece za sta je dobar ovaj lokator , on ne vidi druge metale osim ovih dva navedena , pa ako nesto iztrazujete u naseljenom mestu tu ima prednost u odnosu na sve druge detektore , kao dobar test uzmite neku zlatarsku radnju u bilo kom gradu , tu ima da obeli obraz , mi smo imali dva nalaza jedan u napustenoj kuci u zidu a drugi u kuci gde se stanuje u temelju zidanim prirodnim kamenom bez maltera , i to cak ni zujavci nisu proveravali , dok je kolega otisao po zujavac da donese iz auta cilj je bio vec pronadjen . Za neupucene ,nebih preporucio ovaj lokator tragacima koji smatraju da tim ulozenim sredstvima opravdava se investicija , pokusao sam mojim dragim prijateljima i kolegama da pojasnim rad ovog lokatora koji mora da ima pored sebe i jos par detektora , znaci ogromna ulozena sredstva i mnogo rada i rutine samo moze dovesti do nekog zeljenog cilja , pozdrav svima , Germanicus

Odgovori
Hvala u moje ime za ovako lep i koristan odgovor .
Odgovori
@Germanicus ovo sto si ti napisao meni deluje neverovatno... lokator koji detektuje zlato, srebro i dijamante...  kosta kao jedan ipo Fiat Punto... to je nesto kao iz one serije Zvezdane Staze...

Odgovori
[Slika: 59so4h.jpg]  jel to taj bionik koji mnogo dobro radi !
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 3 Gost(a)