07-08-2012, 11:05 PM
I sad niste rekli koji je dobar daljinac spored vama?
|
Koji je dobar daljinac spored vama?
|
|
07-08-2012, 11:05 PM
I sad niste rekli koji je dobar daljinac spored vama?
07-08-2012, 11:16 PM
Tutankamonove raslje ;D
08-08-2012, 08:45 AM
Ne zajebavaj sad i ti
) Daj neko OZBILNO ama OZBILNO da kaze koji je daljinac dobar?
15-08-2012, 09:12 AM
Znaci NEMA dobar daljinac jel?
15-08-2012, 10:30 PM
Ma ima rodjo al mekanicki.Ako ti se pokvari daljinski na baterije iseci si leskov prut i eteti daljinski.Moz da menjas kanali iz votelju na TV bez da se sebas da ce se pokvari il da ce mu oslabe baterije!
16-08-2012, 04:58 PM
Auuu brate tu niko nije ozbiljan
17-08-2012, 01:45 AM
Deni,brate mili,pa lepo ti ljudi,kroz zezanje,kazu da to sto ti trazis i gde zelis da bacis pare,nevalja. Poslusaj ih,kupi dobar detektor i uzivaj.
29-08-2012, 10:18 AM
Pozdrav svima,..citam raspravku o ,,daljincima,,neko kaze nema neko ima e evo par detektora inace su preskupi za nas standard,jedna od najboljih marki koju necu spominjati u radijusu od 1800metara i dubini do 25 metara detektuje vecu kolicinu zlata ne prsten ili nesto sitno,nesto slicno je korisceno za detekciju ispod keopsove piramide cena je oko 11hiljada eura bez poreza. SI-GO WITH TRN ,daljinac..MINIELIMINATOR 2...PDF-100...TREASURE NAVIGATOR...MAXI-PULSE 5000...
02-09-2012, 07:38 PM
Kolega napravi poligon i da samo ti znas gde se sta nalazi..i dovedi tog sto prodaje bilo koji aparat ako nadje ..onda znas da to sto kupujes radi do te i te dubine i na toliki i toliki predmet sve drugo,,kao sto ti ljudi kazu si verovatno bacio pare......
03-09-2012, 10:17 AM
nemojte tako budite kolegijalni kako to daljinci nerade o cemu vi pricate ubijate volju ljudima i smanjujete profit nama postenim prevarantima
IMAM DALJINAC KOJI 100% RADI U STVARI IMAM 4 DALJINCA I SVA CETIRI RADE IMAM I SIPKE I ONE RADEDU tajna uspeha je u zglobu ruke mali otsecni neprimetni pokreti i cudo jedno kako rade nadju bre mali prstencic zlatan ocas posla naravno na testiranju bude par ljudi ekipa od toga obicno bude dva kupca (ovna)za sisanje prodavac -prevarant i jos nekoliko neutralnih posmatraca i ide ovako prodavac da zlatan prsten kupcu(ovci) i kaze mu sakrij ga ovde na poligonu gde hoces ja necu da gledam i okrene se jos i zazmuriiiii kupac(konjina)sakrije prsten i svi se pomere u stranu i gledaju sa expert sa urlom radi i gle cuda zaista nalazi prsten iako nije gledao gde je sakriven uredjaj pokazuje bez greske ...U CEMU JE FORA.. kao i svaka prevara ili madjionicarski trik izgleda nemoguce ali kad skontas kako se to radi ispada prosto ko pasulj jeste da prodavac nije gledao gde je sakriven prsten ali su to gledali njegovi nezainteresovani posmatraci i unapred dogovorenim signalima (pokret ruke noge ili kako kog vec ) navodi ovog sto radi sa uredjajem na pravo mesto gde je sakriven prsten pokretima ruke prodavac usmerava uredjaj u tom pravcu i ....OLAAAA JBT RADIIIIII PRODATO slucajno sam licno prisustvovao ovakvom testiranju morao sam da cutim kupce nisam poznavao prodavce poznajem ali bilo mi zao coveka poje...se ga za 500 eura dok trepnes ovo je samo jedna prosta fora za nazovi jeftiniji url daljinac oni skuplji naravno zahtevaju mnogo ozbiljniju pripremu prevare i mnogo ozbiljnije madjionicarske trikove jedino merodavno napravi sebi poligon zakopaj nesto da znas gde je pa to sto kupujes i taj sto ti prodaje neka dodje i neka ga nadje ujedno ja po 1234 put pozivam sve vas koji imate ovakve uredjaje dodjite kod mene na poligon dokazite da uredjaj radi i zaradicemo milione e ako neradi onda ce ceo uredjaj da ti zavrsi tamo gde sunce nesija i dociceti iz dupeta u glavu u ovoj krizi jebe..te narod i uvaljujete krseve i nazovi aparate url super cesljace za 300-500-1000 eura pa zaista neznam cemu se nadate da nekome pukne film i za primer oladi prevaranta |
|
|
|
|