Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tunel ...
(21-02-2012, 10:17 PM)milan link Piše: "??? ???????? ?? ??? ???????? ???? ????????? ?????, ??? ?? ???????? ?? ?????? ????????."

Otkada su Megaupload zatvorili, svi brisu sumnjive fajlove. Ono sto sam ja stavio je samo dodatak u google earth koji je besplatan i dostupan svima. Nikakva autorska prava nisu prekrsena, cak sta vise doprineo sam samo da reklamiram google earth i njegovi dodaci.
Zato sam dole postavio link, sajt gde ima dosta vise dodataka (plugin) za google earth. Moze se i skinuti fajl pod imenom .kmz. Recimo na Miliarium Aureum - The center of all roman roads stisnuti ikonicu gde pise google earth.
http://www.gearthhacks.com/downloads/re ... file=21850
Odgovori
Bas me zivo zanima kako ce nadjete tunel sa ovo sokocalo kad vam Mix nije reko de je?
Odgovori
(22-02-2012, 12:29 AM)APIS link Piše: Bas me zivo zanima kako ce nadjete tunel sa ovo sokocalo kad vam Mix nije reko de je?
Pozdrav Apise, ma ne radi se o traženju tog tunela, ve? o anomalijama terena koje se dobrom poznavaocu rada sa Googl earthom mogu uo?iti. To ti može Zeusbolje objasniti pošto je to apsolvirao. Naravno za sve ovo je potrebno i veliko poznavanje mnogih drugih stvari rimskih hortifikacija na terenu da bi ih prepoznali preko googl eartha.
Odgovori
(22-02-2012, 10:53 PM)milan link Piše: [quote author=APIS link=topic=818.msg5318#msg5318 date=1329863350]
Bas me zivo zanima kako ce nadjete tunel sa ovo sokocalo kad vam Mix nije reko de je?
Pozdrav Apise, ma ne radi se o traženju tog tunela, ve? o anomalijama terena koje se dobrom poznavaocu rada sa Googl earthom mogu uo?iti. To ti može Zeusbolje objasniti pošto je to apsolvirao. Naravno za sve ovo je potrebno i veliko poznavanje mnogih drugih stvari rimskih hortifikacija na terenu da bi ih prepoznali preko googl eartha.
[/quote]
Wink
Hack is my life, to bi continued....
Odgovori
E brale a  ja se radujem kad ne ukucam pogresno slovo na ovo sokocalo.Ko zna zna  i to je za postovanje.Vi nalazite iz satelita tuneli    a meni se desi da se po jednu maglu  izgubi u sumu u beli dan.
Odgovori
    Primecujem ovde na forumu da svi ponesto znaju, u principu neko vise , neko manje Smile , ja smatram da sam u onu drugu polovinu. Za utehu prvoj polovini  , ja sa bar nesto i nasao, nije nesto zadivljujuce ali ipak se trud isplatio. Medjutim, imam jedno veoma zanimljivo pitanje za one koji se bolje snalaze, postavicu i fotku samo da skapiram adminovo uputstvo, ionako jos nisam pokusao da postavljam fotke, jer sam nov ovde na forumu. O cemu se radi, ja sam pronasao jedan veoma zanimljiv objekat ili vec sta je i sam neznam , ja sam to skapirao na svoj nacin a zeleo bih da cujem i ostale. Objekat je velicine 35,5 X35,5X28X7 metara  nalazio se na dubini oko metra ispod zemlje, na tom mestu nema drveca dok je cela okolina do samih ivica tog objekta sve pod sumom, na tom objektu nije bilo nicega osim trave. Mislim da necu uspeti da postavim fotku, prema tome moram reci da se radi o glavi rimskog vojnika isklesan ili sacinjen od kamena, okrenut prema zapadu, a gde gde su oznacena usta vojnika, predpostavljamo ? da ima pet stepenika ukupno i sesti je pod. Da li su rimljani pravili i takve gluposti, ja neznam zato se obracam Vama za misljenje. poz svima na forumu i srecno  Wink

[Slika: 6zrotk.jpg]
Odgovori
Mixon.ama ,to sto si opisao je veoma zanimljivo.Rimljani su pravili takve objekte,vece i manje,zavisi od polozaja i namene.Imao bih par pitanja za tebe,ako neces da odgovoris javno,moze u privatnoj poruci.Da li se tu nalazi klesano kamenje?Kolika je velicina klesanih kamenova?Koja je boja kamenja?Da li je kamenje klesano grubo ili ima finiju obradu?Vojnik je uklesan u kamenom bloku ili je fino obradjena figura glave ili do pola tela ili u celini?Ako budes dobre volje,Ti odgovori,ovi detalji su vrlo bitni za dalji rad.Pozdrav.
Odgovori
gde ti je to brate, mislim koja planina ?
Odgovori
Jes jes ceti i tebi obelezi pa kopaj brale kopaj!!!Boze sacuvaj!!
Odgovori
Nije lose da postavis ovde i neku fotku da bi mogli bolje da sagledamo stvar
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: