skullar ....doneo sam 30 40kg kuci pa cu polako da vidim da li je to zlato. kad mi u tanjiru ostane oko pola kile materijala cestice kad vrtim pocnu da plivaju i da se lepe za zid tanjira i polako da ispadaju. a nasao sam male listice 1mm sa 1mm zlata jel tu dobro il da menjam potok?? a zrna nemaju garant ...
gold rush 77
Unregistered
bg tip ako si na 30 kg materijala nasao toliko zlata onda si verovatno nasao rudnik

ili te poterala sreca prvi put
vidim da je dosta vas bilo na Peku zanima me ima li onih kopaca van recnog toga.
gold rush 77
Unregistered
nisam ih video...za sada,ja sam probao ali nisam nista nasao
Teme: 11
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
na peku je zbog dubine skoro nemoguce ispirati na nekim mestima je dubina desetak metara jedino kao na beringovom moru camac i ronilacka oprema i pravac dno a grumenje se veoma tesko nalazi
Da li neko moze da stavi fotku halkopirita (lazno zlato) i da li se halkopirit javlja u listicima???/ hvala
Teme: 11
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
vidi ovako i ja sam pokusavao sam doci do nekog znanja ali?moj savet tebi je da odvojis malo vremena i novca i odes na reku snekim ko se time bavi i sve ces saznati sto te zanima a i imaces nekog druga vise tek tada ces shvatiti koliko nisi znao
pa ja sam bio....tesko je naci nekog ko ce da te vodi sa sobom ...i oni imaju svoje probleme i potrebe. moje misljenje je da samo svojim iskustvom moze nesto da se uradi
sta se desava sa onom kanadskom firmom Avala Resources. jel kopaju u Majdanpeku?