Ako si video sta treba kako kazes neka je sa srecom. Moje upozorenje o falcifikovanju nije samo za dokumenta vec i za sama mesta. Bugarska prevara na primer falcifikuju mesta,klesu znakove pa ih poliju koselinom da izgeda je staro i pokazuju ih ili ucrtavaju na mape,znam ljude koji su placali da ima pokazu gde su nasli znakove,pa jos zakopaju shinu od 2m pod zemlju da derektor pisti kao lud i ubili ljudi se od kopanja pa nosu nasli nista. Bugarska prevara se samo zove taj nacin prevare ,ali dosta nasih je praktikuje,pa onda naivni zive u nadi i misle da su pogresili nesto dok su kopali pa i dalje aludiraju na ta mesta ima necega samo ne mogu da nadju. Opet kazem ima sigirno dovoljno mesta koja nisu nadjena,samo oprezno,nista lose nisam mislio.
Teme: 136
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
Lesa ovo je forum Skrivenog blaga ako imas mesta ili znaci i postavi a sta su radili Bugari ili bilo koji mi nismo im svetili vodu da znamo samo prepostavke , kada bi svako to naso niko nebi radio bile bi pune planine tragaca u ovom poslu gram sreca nego 200 kila pameti...nikog nevredjam samo ovde ima ljudi koji par godine na forumu i sada oni neznaju sta su znaci ili lazni planovi...pozdrav i HRISTOS SE RODI>>>
Teme: 26
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
HRISTOS SE RODI poz BrankoV ima dost
a tragača koji se nekriju i imaju neko znanje ali mnogo ima novih naučnika koi idu i uništava znakove i koji su tađena ipre trideset godina atoje sramota jer i znakovi su deo istorije srbije ada ima kopija planova tojetačno ja znam dosta ljudi koji se bave time od papira kože i bakarnih ploča iizarađuju pristojno pogotovu zadnjih deset petnes godina
brankoV ti si ovde izgleda najpametni i znas sve,pa postavljaj ti mesta,ako si uopste nasao nesto. a druga stvar,znanje o zlatu se ne meri porukama nego nadjenim zlatom,a na forumu se postaje profesionalac sa brojem poruka koje ostavi na forumu i tako svi postanu PROFESIONALCI koji znaju sve a ustvari ne znaju nista. molim admina ovom prilikom da me ukloni sa foruma posto ne znam kako se to radi,vidim da meni nije mesto ovde,moj cil uclanjenja je bio da pomognem nekom ko je u situacijama kakvim sam ja bio, da ne zna nista i mora sam da se suocava sa situacijom. aj sad pozdrav svima... ADMINE UKLONI ME SA FORUMA MOLIM TE..POZZ
Teme: 136
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
Lesa to ko je sta naso to je njegovo, ja te nisam uvredio, jer kada udjes na forum tu ima dosta ljudi koji rade na forumu svoj posao posteno da bi neko dosao do svoj cilj....A ti tvrdis da planovi i mesta nisu tacna pa i time i ovaj forum. Pa se pitamo stacemo ovde i zbog cega gubimo vreme jer po tvome ovo nije nista tacno. TO STO TI ZELIS DA NAPUSTIS FORUM TO JE TVOJE, NISAM TE UVREDIO TO JE LICNO TVOJA STVAR.....SRECMI TI PRAZNICI HRISTOS SE RODI...
Teme: 77
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
(07-01-2018, 12:59 PM)lesa tebra link Piše: brankoV ti si ovde izgleda najpametni i znas sve,pa postavljaj ti mesta,ako si uopste nasao nesto. a druga stvar,znanje o zlatu se ne meri porukama nego nadjenim zlatom,a na forumu se postaje profesionalac sa brojem poruka koje ostavi na forumu i tako svi postanu PROFESIONALCI koji znaju sve a ustvari ne znaju nista. molim admina ovom prilikom da me ukloni sa foruma posto ne znam kako se to radi,vidim da meni nije mesto ovde,moj cil uclanjenja je bio da pomognem nekom ko je u situacijama kakvim sam ja bio, da ne zna nista i mora sam da se suocava sa situacijom. aj sad pozdrav svima... ADMINE UKLONI ME SA FORUMA MOLIM TE..POZZ
Niko se na silu ne može zadžati na forumu, zbog toga je nalog izbrisan. Međutim članovi treba da shvate da je ovo mesto za razmenu mišljenja i da se u skladu sa tim ponašaju.
Teme: 10
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
sta li je radio feliks kanic na nasim prostorima zasto svako mesto ubelezi a e zajebao se sto nije imao detektor