Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Carica Elena.
Ja pitam tebe znas li gde je,,,,,
Odgovori
Postovani g.Branko,

nazalost ja nezna gde je to mesto.

S postovanjem,

Vudi
Odgovori
Posteno.....
Odgovori
A ti si mozda Branko ocekivao da ti Vudi kaze ovde javno na forumu pravo mesto? Big Grin Svi su pomesali brzine oko Jelene Katarine i 3 gunje.Neko ima samo za gunje neko za Jelenu ili Katarinu . i eto sada fali nekome samo tacno mesto.
Odgovori
Nista nije pomesano samo nema svrhe vise da se javno iznose mesta....
Odgovori
Po meni je pomesano.Nece biti ovo prvi put da istu stvar traze Bugari Makedonci i mi svako na svom terenu.Ali svako neka uklapa kako zna i ume.Tacno je da nema svrhe da se iznesu prava mesta.I lovci i ribolovci imaju neka mesta koja ne odaju drugima a kamoli mi.Pogotovo sto o tome niko nece da ovde postavi bilo kakav opis.Samo neka filozofiranja i prepucavanja.Pa me zato zacudilo da trazis od Vudija da javno na forumu kaze mesto maltene celoj bivsoj eks-Jugoslaviji.I onda bi nastala lavina pitanja tipa:A otkud znas sigurno da je to mesto.Ili dokazi da je tako. Big Grin
Odgovori
Mile to mozes i preko telefona sada sam ukapirao o cemu se radi....Vama  sa srecu ...
Odgovori
Pozdrav druze ali pomesao si me sa nekim Miletom. Ako to radis i sa opisima batali ovaj posao. ;D
Odgovori
ja u zivotu nemesam stvari i stojim iza svojih ti javno mi tvrdis da sam pomesao imena a u poruku  pises drugo. Prijatelj je prijatelj, ti znas da bilo cemu meni nije potrebno dokazivanje postujem sve tragace i svima zelim srecu.....pozdrav
Odgovori
Pa ukazi svima to tvoje postovanje.Prema svima isto.Koga god licno znas ti im se obrati javno imenom ili prezimenom.Obelodani sve poruke ili jos bolje brojeve telefona.Postoje reci sala ibox a i diskrecija.Ocigledno ti druze ne znas znacenje tih reci.Ja znam najmanje deset sa ovog foruma i ne pada mi napamet da im se obratim pravim imenom.I hajde napisi sta sam ti to napisaio u poruci.Evo sve od sada idemo javno.Posto ti izgleda savetujes druge a neces da koristis inbox i telefon. Volis publiku brate pa to ti je. POZZZZ
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 1 Gost(a)