31-05-2012, 05:39 PM
More zabravi da kazem ima da im ga navrckam al na svalerke!Na svalerke im ce bidne i na men si milo a njima ima da bidne bar za nesto krivo!
|
rimski rudnici u srbiji
|
|
31-05-2012, 05:39 PM
More zabravi da kazem ima da im ga navrckam al na svalerke!Na svalerke im ce bidne i na men si milo a njima ima da bidne bar za nesto krivo!
31-05-2012, 06:09 PM
Hitler grad posemli nenajde a nekoj nema sansa izvini i mala sala i kluc poz
31-05-2012, 07:16 PM
Zdravo apis
Nisam zeleo da ovu temu sada pokrecem ali kad je tu. Na vlasti su ljudi koje smo izabrali. Ljudi sumnjivog morala. Turci jesu uzimali desetinu a posle rata partizani od deset jedanaest.Ali kada se vlast osladi onda nikoga nije briga za narod. Obezbede i cukun unuce. Sto se tice traganja za ovim od strane drzavnih organa to je bilo i bice uvek jer ljudi vode drzavu ( Nije drzava nesto imaginarno). Poganovo je jos kralj Pera sa nekim Pirocancem odradio. Neki Mita Gaga. A najvise se radilo na grad pored Pirota i ovde kod mene blizu Hana. Do dan danas ko prodje bude pracen i legitimisan. Znaci i u vreme Tita i sada. Znam coveka koji je radio jos za oznu. Sve sto je cuo to je i prenosio centrali.Znaci da je postojalo neko ministarstvo ili sl. Samo za takve stvari. Procitajte memoare generala Djurica pa ce te videti gde je zavrsilo zlato kralja. Samo sto sada ovi daju drugome da radi uz adekvatnu nadoknadu. Nikad se niko nije zapitao da ostavi narodno narodu. Da li ste ze zapitali zasto vodu prodajemo strancima. Prorok Ljuba je rekao da ce najvece bogatstvo biti voda ( pitka) a nje nece biti posle 2017. To je najvece bogatstvo i to se nikada ne prodaje.ali kada nemaju ljudi pameti u glavu samo misle na novac. Nas niko nije pitao sta mi hocemo. Upropastili su nekoliko hiljada preduzeca i niko nije odgovarao samo da bi na vlast dosli jevreji , pederi i masoni. Oni vladaju svetom. Veoma je tesko naci preostale relikvije. Ali ako se ovako nastavi ispada da nista nije sveto i sve ima cenu. Necu vise govoriti o ovoj temi. Ko sta ima neka radi i cuti. Jos uvek negde tamo ima neko ko verno sluzi nekome i veselo repicem kao kuca raportira sve sto cuje . Pozdrav
08-09-2012, 12:58 PM
auuu boze dragi
05-01-2013, 06:28 PM
postovani kosacu,u blagojevom kamenu su se jedne noci pre par godina pojavili ljudi sa sondama i posle par dana i masine francuskog konzorcijuma i tona pandura koji su cuvali lokalitet.dve zile su iscrpljene jos pre drugog rata,a pricalo se o postojanju trece koja je veca od prethodne dve ali navodno nikad nije pronadjena.toliko o blagojevom kamenu.
19-06-2013, 06:36 PM
bas se pitam ko je dandijevcima dao dozvolu da vrse istrazivanja i iskopavanja u srbiji... jednom sam ih video kako se spustaju helikopterom na mesto za koje se sumnja da je lokalitet...
14-09-2013, 04:45 PM
Pozdrav narode, zanima me da li neko zna ima li rimskih rudnika po istočnoj Srbiji i na kom potezu ih najviše ima?
11-12-2013, 10:24 PM
najvise ih ima oko majdanpeka a takodje i oko kuceva.
11-12-2013, 11:42 PM
Pozdrav .Najvise ih ima na potezu oko mag, Srebrnice,Grada pobede, krstare mogile a tu je negdei veliki rim,muzej ,dijamantski Grad .kao igotovo svako selo istocne Srbije.
12-12-2013, 12:01 AM
Kao mali doprinos temi samo da kažem da rimski kao i još po neki rudnici nisu samo jame,potkopi ima i površinskih kopova koji se u današnje vreme sa mukom mogu prepoznati.Nigde vode,potoka a kanal dugačak 100-tinak metara ili vrtača gde joj mesto nije,pročešljajte detektorom,može se naći alat,negde šljaka.
|
|
|
|
|