Ocena Teme:
  • 1 Glasov(a) - 5 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sta raditi..
Da dodam na ovu temu par reči ko ih svati, svatiće a ko ne neće svatiti ;Svi postovi koji imaju komentari više od 5 tu nećete naći ništa. Jer kruže iste prepiske  kroz Srbiju ili opisi. Prava mesta i opisi su oni koji niko ne komentariše i ako se negde sklope kockice onda je BINGO. Ti opisi retko da ih ima postavljeni na forum a ima ih neki polazne tačke tu nam treba gram sreća nego 200 kila pameti........neka je sa sreću svima pozdrav..
Odgovori
Raspitivao sam se za detektor procedura je tako komplikovana traze unapred pare u vrednosti detektora sto nije malo...jos se i nude da dodju na adresu sto je jako neugodno....stvarno na kraju izgleda da su vezane ruke...
Odgovori
nebih ja tako razmisljao.
ako mislis da necega tamo ima, pokusaj rasljama ili nekom drugom metodom, koju mozes sam da primenis na licu mesta,utvrdis jesu li price tacne ili ne.a o rasljama i l antenama imas pisano na forumu. posle ce ti sve biti lakse
Odgovori
Tako je...pisano je..ceo forum sam procitao...i sta sam saznao da su vecinom ljudi ovde teoreticari.
Ne trazim ja..a mislim da i vecina gostiju ovde da nam neko kaze e ja sam pronasao blago...vec konkretnu pricu iliti objasnjenje okvirno sta raditi a da je najsigurnije.
Naci detektor ili raslje, e ovako o rasljama nigde nista tacnije ne mogu ih nigde naci a detektor e to daju ljudi na taj nacin sto traze pare u vrednosti detektora kao garant sto je ok ali jako neprimenljivo, zatim milion njih sto zele da dodju da te nadju i "pomognu" ti oko pronalazenja.
Danas ce te covek zeznuti za 10 dinara a da ne pricam o vecim iznosima. Dajte molim vas znate i sami u kakvom vremenu zivimo
Odgovori
Prisustvovao sam ovog proslog leta iskopavanju cupa. U okolini Leskovca. Cup uspesno izvadjen. Dukati podeljeni na tri dela. Hvala Gospodu Bogu svima je ok.
Odgovori
Ispravka proslog leta.
Odgovori
E bas mi je drago Smile  ali eto takvi kao Vi nikad nece da napisu postupak sta i kako :/
Odgovori
Posalji mi poruku na pp. Kazacu ti na sta obratiti paznju
Odgovori
Jesam...
Odgovori
nisam dobio nikakvu poruku
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 1 Gost(a)