Teme: 136
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
Da dodam na ovu temu par reči ko ih svati, svatiće a ko ne neće svatiti ;Svi postovi koji imaju komentari više od 5 tu nećete naći ništa. Jer kruže iste prepiske kroz Srbiju ili opisi. Prava mesta i opisi su oni koji niko ne komentariše i ako se negde sklope kockice onda je BINGO. Ti opisi retko da ih ima postavljeni na forum a ima ih neki polazne tačke tu nam treba gram sreća nego 200 kila pameti........neka je sa sreću svima pozdrav..
Teme: 1
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
Raspitivao sam se za detektor procedura je tako komplikovana traze unapred pare u vrednosti detektora sto nije malo...jos se i nude da dodju na adresu sto je jako neugodno....stvarno na kraju izgleda da su vezane ruke...
Teme: 23
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
nebih ja tako razmisljao.
ako mislis da necega tamo ima, pokusaj rasljama ili nekom drugom metodom, koju mozes sam da primenis na licu mesta,utvrdis jesu li price tacne ili ne.a o rasljama i l antenama imas pisano na forumu. posle ce ti sve biti lakse
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
Tako je...pisano je..ceo forum sam procitao...i sta sam saznao da su vecinom ljudi ovde teoreticari.
Ne trazim ja..a mislim da i vecina gostiju ovde da nam neko kaze e ja sam pronasao blago...vec konkretnu pricu iliti objasnjenje okvirno sta raditi a da je najsigurnije.
Naci detektor ili raslje, e ovako o rasljama nigde nista tacnije ne mogu ih nigde naci a detektor e to daju ljudi na taj nacin sto traze pare u vrednosti detektora kao garant sto je ok ali jako neprimenljivo, zatim milion njih sto zele da dodju da te nadju i "pomognu" ti oko pronalazenja.
Danas ce te covek zeznuti za 10 dinara a da ne pricam o vecim iznosima. Dajte molim vas znate i sami u kakvom vremenu zivimo
Prisustvovao sam ovog proslog leta iskopavanju cupa. U okolini Leskovca. Cup uspesno izvadjen. Dukati podeljeni na tri dela. Hvala Gospodu Bogu svima je ok.
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
E bas mi je drago

ali eto takvi kao Vi nikad nece da napisu postupak sta i kako :/
Posalji mi poruku na pp. Kazacu ti na sta obratiti paznju
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
nisam dobio nikakvu poruku