Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Metalne rašlje
Ja sam protiv toga da se svadjamo, dokazujemo, raspravljamo...  ja pokusavam da razumem kako rade raslje i zato postavljam pitanja jer meni to deluje neverovatno ali nema konkretnih odgovora vec se rasljari nasli uvredjeni i pricaju u mnozini (verovatno ne persiraju boditajsonu).
Vidim u ovoj temi (bodine slike) i na forumu uopste da se dosta raspravlja o znacima u kamenu, da li je nekom palo na pamet da se mozda  neko zezao... ja sam sa drustvom to radio kao klinac zato sto tada nije bilo kompe , video igara, interneta... tada su bili  aktuelni stripovi, filmovi Indijane Djons, Brus- Li...
Pozzz
Odgovori
Ljudi nemoj te se ljutiti ovo je baš dobra i poučna tema,mada mislim da bi mogla da bude u nekom drugom postu sa drugim imenom ali nema veze.Da objasnim ovo vam je najbolji dokaz:
da je ZLATO prokleto (zašto)?
da smo i mi Srbi prokleti a i još neki narodi u okruženju
da smo tvrdoglavi,prepametni itd.itd.
Nekad smo u situaciji da je i život u pitanju a to sad dovodi do zaključka kome verovati,u koga treba imati poverenja kad se rade takve stvari,sa kim sarađivati itd.
Dobro razmislite o ovim stvarima i pokušajte da među nama ima bar malo više tolerancije,jer smo ipak svi mi u "istom poslu" normalno malo šale i zz nikad nije na odmet.
Veliki pozdrav svima.

Odgovori
POZ svima tacno je zlato prokleto samo je prokleto oni koj ima lusi misli i necist treba srce i dusu da imas sve u zemli sta postoi to sve za ljudi Gospod sve je ostavio za nas mi neznamo da ga koristimo bidi dopar i nebojsi od nista poz
Odgovori
;D 8)e pisem i brisem pet puta poruku i jedini razlog zasto necu da ucestvujem u diskusiji je DAO SAM REC dacu poslusati glas razuma
posto ja drzim datu rec i nekrsim je eto necu da odgovaram

mada svrbe me prsti .......pacijenti :o

necu obecao sam volim i ja vas  :-*

Odgovori
Tako boda,,malo pozitivnih vibracija.......
Odgovori
Nemoj da se ljutis ali nisam mogao a da ne napisem ovo....ova tvoja tvrdnja me podjeca na one koji traze lijek za rak, govore vec 100 godina kako su vrlo blizu da pronadju lijek a nikako da to urade
Pa druze lek za rak i za sidu postoji odavno , samo ga multinacionalne kompanije ne pustaju . Ako OLECE rak kako ce onda da naplacuju preskupa hospitalizovanja i pratece lekove .
Odgovori
Mincicu, znam ja to isto kao i ti ali tu se ne moze nista, na zalost...sve konce u rukama drze oni, farmacija i prehrambena industrija....globalizacija je cudo a njihov moto je "Mi vas hranimo kako bi vas poslije mogli lijeciti".. Smile
Odgovori
a hrane nas sve samim otrovima
Odgovori
Em nas hrane em nas zaprasuju Smile
Odgovori

Pitanje: Kako ce gluvonemi covek da objasni slepom coveku da mu je umrla majka ?

Postovani Rasljari !

Nekoliko puta sam trazio od vas koji znate da radite sa rasljama da procitam post u kome objasnjavate
kako te vase raslje rade.
Kazete da nalazite sve sto ima u zemlji i na nebu i to na velikim dubinama i velikim daljinama.
Ja vas molim najlepse da neko od vas napise kako to rade raslje.
Bicu veoma zahvalan ako neko napise.
Citajuci ovu temu shvatio sam da mi je potrbna edukacija ili mozda neko prosvecenje ne znam ni sam.        Unapred se veoma zahvaljujem ...

Mincicu i MilanAT dozvolite da vas podsetim da je ovo tema o Metalnim Rasljama a ne o Genetski Modifikovanoj Hrani i Farmaciji osim ako pisete o uticaju GMH i lekova na rad raslji.  ;D  ;D  ;D
Pozdrav sa usca dva Timoka.
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 1 Gost(a)