Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
SMOKOVA DUPKA-jos po nesto o toj temi
neznam sto mu treba toliko dugo da odgovori,
Odgovori
(17-05-2016, 10:46 AM)srecko link Piše: El loko,Dragan me pitao dal ima mesto zvano Brojacka u s. Dragovita,ja mu rekoh da ima i sad cekam da mi kaze sta ga zanima tamo...

Pozdrav srecko, u ovom našem lepom hobiju strpljenje zlata vredi, kao u ostalom u mnogobrojnim situacijama u životu.
Elem možda je kolega trenutno zauzet, možda kad se ulogije ne uspe da protrči preko svih tema gde je ostavio post i sl. No pričekajte kolega Dragan na posletku svima odgovori.  Smile
Odgovori
Timpolok,nigde ja ne zurim Smile
Odgovori
Timplok, razumem ja za strpljenje, ali treba da se  postuje  i tudje vreme.
Odgovori
El loko,sta tebe interesuje u vezi Brojacke?
Odgovori
E Srecko Srecko . Smile Big Grin ;D
Odgovori
Bolje ti ide lov negoli ovaj nas sport ajducki. 8)
Odgovori
(29-05-2016, 11:14 AM)srecko link Piše: El loko,sta tebe interesuje u vezi Brojacke?

interesuje me sta Dragan zna o tome.  jel znas mozda kako se  zove mesto gde je ta brojacka?
Odgovori
MORAM DA PRIZNAM DA NISAM BAS OCEKIVAO OVOLIKO NESTRPLJENJE OKO ODGOVORA,KOJI MORATE SE SLOZITI NISAM U OBAVEZI DA DAM.ALI EVO NAPISACU NESTO.MESTO BROJACKA SE ZOVE ZATO STO SU OVCARI NA DJURDJEVDAN BROJALI OVCE NA TOM MESTU,DAKLE TU SU DVA POBIJENA KAMENA IZMEDJU KOJIH SU OVCE PROPUSTANE.NA JEDNOM KAMENU OD TA DVA JE ISKOVANA PUSKA KOJA NISANIU JEDNU PECINU,TACNIJE U KRST ISPRED PECINU.KRST JE SPECIFICNO ISKOVAN VELIK JE JEDAN PED.U PECINU IMA TRI CIGANKE.DA NE ZABORAVIM KRST JE NAPRAVLJEN OD RUPICA NIJE OBLIKOVAN OD LINIJA.A IZNAD PECINE JE POBIVEN KLIN METALNI U STENU.OD MENE TOLIKO NADAM SE DA SAM ZADOVOLJIO VASU RADOZNALOST,POZDRAV I PUNO SRECE
Odgovori
(30-05-2016, 10:33 AM)dragannikolic link Piše: MORAM DA PRIZNAM DA NISAM BAS OCEKIVAO OVOLIKO NESTRPLJENJE OKO ODGOVORA,KOJI MORATE SE SLOZITI NISAM U OBAVEZI DA DAM.ALI EVO NAPISACU NESTO.MESTO BROJACKA SE ZOVE ZATO STO SU OVCARI NA DJURDJEVDAN BROJALI OVCE NA TOM MESTU,DAKLE TU SU DVA POBIJENA KAMENA IZMEDJU KOJIH SU OVCE PROPUSTANE.NA JEDNOM KAMENU OD TA DVA JE ISKOVANA PUSKA KOJA NISANIU JEDNU PECINU,TACNIJE U KRST ISPRED PECINU.KRST JE SPECIFICNO ISKOVAN VELIK JE JEDAN PED.U PECINU IMA TRI CIGANKE.DA NE ZABORAVIM KRST JE NAPRAVLJEN OD RUPICA NIJE OBLIKOVAN OD LINIJA.A IZNAD PECINE JE POBIVEN KLIN METALNI U STENU.OD MENE TOLIKO NADAM SE DA SAM ZADOVOLJIO VASU RADOZNALOST,POZDRAV I PUNO SRECE
Jedni su na Brojackoj brojali ovce,a drugi...novce !
Da li je krst koji je napravljen od rupica,...sa poprecnim rupicama tacno na sredini tog krsta ? Ili su pak te poprecne rupice iskovane u donjem delu tog krsta ? ili,mozda,u gornjem delu tog krsta ?
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: