Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
SMOKOVA DUPKA-jos po nesto o toj temi
Srecko ja imam dosta pisanija koje su u tom kraju kao i za greben ali ja uopste ne poznajem taj kraj kao ni kako se koja mesta zovu u tom kraju a on nije mali  i nikad nisam bio u taj kraj a ne volim napamet da pricam i nagadjam nesto. Ako si  za saradnju jesi ako nisi zdrav bio pa radi kako hoces znas i umes tvoj problem.
Ili ili ja imam dovoljno mesta za rad tako da me bas mnogo i ne zanima.
Odgovori
Od zapad s.Belu znak veliko drvo (krivo) .Na steni ima stemovano SRNA I VUK ...........................
Odgovori
Laki kes,mesto je zvano Han. U blizini je nekad bio turski han... Ukoliko ti to nesto pomaze i ukoliko imas nesto o znacima koje sam ti opisao,javi mi koje znake da potrazim? Ukoliko nemas nista,zelim ti uspeha u tvojim drugim projektima. Pozdrav
Odgovori
(06-05-2016, 02:50 PM)kopakabama link Piše: Od zapad s.Belu znak veliko drvo (krivo) .Na steni ima stemovano SRNA I VUK ...........................
jesi li siguran da su ti znaci srna i vuk...........
Odgovori
dobar dan kolega SRECKO.moram da priznam da mi ovo tvoje pisanije nije do kraja jasno.to sto pokusavas da saznas od mog prijatelja LAKOG KESA nije bas lako jer ocigledno govorite o dve razlicite stvari. LAKI se drzi smuka u beloj  a ti govoris o smuku u poganovu.a i BRANKO smuka iz belu .tebi mogu da kazem da znakovi koje si ovde naveo nemaju mnogo veze sa smukom po onome sto ja znam,a i han koji pominjes.posto si iz tog kraja znas li mozda za mesto BROJACKA .pozdrav i puno srece u traganju.a ti LAKI nesreco jedna drzi se onog smuka u sadjene buke nije ovaj za tebe
Odgovori
Dragane greska je moja... Ovi znaci se nalaze u s. Dragovita i nemaju nikakve veze sa smokovom dupkom,koliko ja znam. Trebao sam to napomenuti Laki kesu,moja greska je sto nisam i izvinjavam se zbog toga. U svom pisanju sam se udaljio od smokove dupke,spomenuli smo selo Dragovitu i ja sam se prebacio pisuci o znacima koje znam na tom terenu... S. Poganovo i tamosnja smokova dupka je dosta daleko od tih znakova i koliko je meni poznato ti znaci nisu vezani za smokovu... Laki je spomenuo da ima opise za s. Dragovitu i ja sam shvatio da me je razumeo da se nase pisanje ne odnosi na smokovu dupku.... Jos jednom se izvinjavam ako sam vas naveo na to da me pogresno razumete.
Odgovori
Bilo je bolje da sam poceo novu temu u vezi ovih znakova,al sad sta je tu je Smile Nemam bas puno iskustva na ovom forumu pa ne zamerite ako sam vas zbunio svojim neiskustvom.
Odgovori
Dragane ima mesto BROJACKA u s.Dragovita. Sta te interesuje za to mesto?
Odgovori
Pozdrav dragane i tebi ali nema potrbe da tumacis oko kog smuka je rec i dovro sam razumeo g. Srecka i govorio sam o tom kraju oko dragovite poganova i ostala mesta koja se nalaze na tom delu ove nase lepe ikoline.
Odgovori
Laki kes,drago mi je da se razumemo Smile
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 1 Gost(a)