Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
NAJVECA MAGAZA U SRBIJI BARANICA
Pozdrav svima. Kao sto neko rece odrastao sam na baranici, neznam svaki kamen ali je znam. O njoj sam cuo svasta. znam da su neki probali dinamitom da rese zagonetku i licno znam jednog od njih. A sto se tice policije ja ih nisam primetio
Odgovori
Posle duuugo vremena da se javim. Dugo me nije bilo . Procitao samnesto ali najvise sam se potrudio da procitam ono sto sam pokrenuo. Ovako, vidim ima ljudi koji "poznaju" mesto. Prvo treba mi manastir sv. Petar i Bogorodica!!!!
Malo o Baranici. Rodjeni brat cara Trajana Baran je plovnim Timokom dolazio do Baranice i Banjice. Kako je sa svojim bratom kad god je mogao bio u kontaktu oni su se dogovorili da mu Baran sagradi skrivalicu pod zemljom slicno kao u ostalim delovima Rima. Po izricitom naredjenju brata (Trajana) a i nesto na svoju ruku Baran je to i uradio.
Postoji jezero  u steni mnogo vece nego li sam ja napisao na pocetku posta. Postoji  i hram ali ne verujem da ima vise materijalnih tragova....
Odgovori
Postovani g.Amater,

znam gde je Crkva koju trazite,a Hram koji spominjete je Hram Boga Mitre i to je jedna velika podzemna dvorana u kojoj su vecno goruce lampe.

S postovanjem,

Vudi
Odgovori
Postovani forumasi,

da li neko zna gde je tacno Crkva Svete Bogorodice,a gde Svetog Djordja na Baranici?

S postovanjem,

Vudi
Odgovori
Postovanje, znam ja gde je ta crkva Presvete Bogorodice
Odgovori
Ima li nekih novosti, otkrica u vezi Baranice?
Odgovori
Brate izgleda da slabo ima ljudi iz te stare ekipe,retki pisu,mene ovo zanima kao avantura i potvrda mitova.
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 1 Gost(a)