Teme: 26
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
Ja imam informaciju da je ovde ulaženo i nešto malo uzeto. Imam i informaciju da je jedan čovek teško ranjen prilikom izlaska ali nisam siguran da li je to bilo ovde,mada se ovde samo pominje vodeni put. Ovde se spominju one čudne lampe.
Teme: 23
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
izgleda neko hteo da nosi kuci lampu?
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
Ovaj nije zbog toga ranjen,mada za ovo mesto piše da se lampa ne dira nikako
Teme: 12
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
ja sam ovaj podatak tek sada poceo da citam(kako sam ga dobio kao nasledstvo od mojega dede) ...koliko vidim tu niko i nikada (posle zatvaranja nije usao)..Mene interesuju ostave iznad (mislim ne toliko duboko) zemlje a ima ih nekoliko...kako je ovde nacrtano (bilo je njih 300 koji su skoro svi zaklani ovi sto su se provukli su ovo i pisali valjda?)...Postoje dole razno nesto ali to i nije sada bitno ...ali ulaz iz reke je nemoguc jer kaze opis ovako ko udje iz reke i cim upali baklju svecu ili neko svetlo videce oci na zmiju ...dva svetleca oka...(a to nije zmija vec...) tako ko god da tvrdi da je usao on je morao to prvo da vidi i da se precepi od straha....(tako ovde pise pr.radi)znaci niko nikada nije nigde rekao za "oci" Postoji ulaz sa jednog mesta blizu crkve inace po opisu tamo ima pet crkava(sv.Djordje,sv Petar i bogorodica,sv Nikola ,sv .Jovan i neki djermas ili slicno e necitko je) jedan od ulaza je iza crkve ....
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
P.S. lepo pise grad GRNČAR
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
A sto se tice jezera u opisu postoji jezero koje je oko 200 arsina i nalazi se iza "zeca"???
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
Neznam koje ti opise imaš ali kod mene se spominju 32 basamka. Što se tiče površinskog dela ko je imao ove opise ranije on je to i počistio jer je dosta lepo opisano gde je šta ostavljeno
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
A i to jezero se pominje na drugo mesto. Pogledaj da ti to nisi nešto pobrkao.
Teme: 23
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
sta se trazi u grad grncar,ako se uopste trazi nesto?
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
Zdravo despot
pazljivo sam dva puta procitao stvarno ima jezero u Baranici i nalazi se ispod velikog strazara(mislim da pise veeelika pecina koja ima jezero na sedinu precnika oko 200 arsina.Znaci nije greska i mesanje baba i zaba