Teme: 23
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
pise:danas treci listopad,ostavimo devet tovara kostadinke idukati uselo jelasnicu,pojas niski.u mesto latinsko crkviste sveti arandjel.i to podi.......(neznam sta pise).carevo korito i to na zapad na kamik.ima da uzmes konopac od trijes metra i jedan kraj vrzi za stozer a po jedan se spusti dole.i tu ima pecina u stenu,zaljuljaj se i spusti se u nju.pred nju ima na vrata greda obikova i na nju visi kuka drenova.na desnu stranu ima ploca u mericu osam okerimski dukati.
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
podji napred ima kamik i ajde dva metra,ima puska sva u srmu,ispod nju ploca.obori nju idi u rupu i nosi ses koze ovnovske pune dukati,u svaku dva tovara...
Ako nesto odgovara od toga? Pozz
Teme: 22
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
Ma ne odgovara to,ta pecina ne postoji...pozz
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
Postoji jedna skroz dole,ali to nije ta,ne uklapa se nista,a i detektor nista ne ocitava...
Teme: 14
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
ne radi se sve pomocu detektora treba biti promucuran jer je blago na vidnom mestu ali treba imati klikere
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
U pravu si da se sve ne radi detektorom,ali ovde sam sve pretrazio detaljno,ali bas sve... :-[
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
ili treba odnekle da se meri?imperijanac zadnja slika iz pecine,sta je to s leve strane puta?
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
jao taj tvoj telefon,nista ne vidis

hahah
To su neke vikendice )
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
ma zadaje mi teske muke,pa moji komentari znaju da budu cudni,slabo na njemu vidim. Moguce je da se od korita netrazi na zapad,da je namerno u pogresan pravac u planu,ili da je plan neki fals? Ali moguce je da neznamo da tumacimo,jeste da tako nekako pise,ali kako se cita?
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
ma cim stane ova glupa kisa ponovo detaljan pregled pa cemo da vidimo