Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Zlato vo edno krivo palanecko selo
Ne e za smeenje, sve ima, nego da se proba na takvi mesta test so pepel, I posle rituali so krstena voda, temjan, molitvi itn.
Odgovori
Kolegi izvinete sto ne sum vratil na komentiranoto ne ni mi stignala notifikacija deka nekoj ima komentirano na mojata tema.
Seuste nemam pojdeno imam dosta ponudi od koj dosta i neprofesionalni koga doagja vreme za razgovor i dogovor. Moze ke se pronajdat nekoi od kolegive vo muabetov ama sekoj gleda da doznae samo lokacijata i posle toa da pojde sam i da si zavrsi rabota. Mene ne mi doslo da se pravam milioner kolku ke se izvadi ke se podeli 70/30 i ja zadovolen i on zadovolen mislam deka e naj fer sto i 99% od lugjeto sto znaat lokacija ne davaat ni tolku za kolegite so detektor ali nema veze. Seuste sum vo dvoumenje za covek za sorabotka se nadevam deka ke se najde.
Odgovori
Prijatele, ne sum ti dal ponuda, ne ni planiram da ti dadam bidejki imam da zavrsam eden kup moi raboti, no mislam deka procentive 70/30 za tebe ja ne bi gi prifatil, neznam za drugite. Lokacijata bez dobra aparatura nisto ne ti vredi, i normalno obratno - ako imas aparatura a nemas lokacija djabe ti e se. Druga rabota e sto da se stigne do mestoto za tebe e ,,setanje do nivata,, a za toj sto ke dojde e 200km pat so aparatura od 10000 evra, ako ne i poveke, sto e normalno rizik da se nosi, i na kraj koga ke se izmeri moze da nema nisto i ti ke mu kazes fala ke se vidime, prijatno. Zatoa ja mislam deka takvi raboti se pravat na DVA NACINI. Prviot e spored odnapred odredena suma na EVRA, na primer 500, 1000, 5000 ili 10000 zavisi kako ke se dogovorite, doaga toj sto meri, ti kazuva tuka i tuka ima tolku i tolku zlato i gi zima tie dogovoreni pari i si odi, a ti posle kopaj tri dena ako sakas. Vtorata opcija e bratska delba ako nesto se najde, so toa sto na strana se trga eden del za verski objekt ili za siromasni i slicno, se ide, se meri, i se kopa i dodeka ne se zavrsi nema odenje od mestoto.
Znaci tvoeto mislenje deka lokacijata e povredna od dobra oprema za mene ne drzi voda. Duri i policija da viknes ne moze da go najde, a i da go nejde znak pitanje e dali ke gi dobies tvoite 20% sto bi ti sleduvale. \Zatoa mislam 50/50.
Odgovori
I dvete strani imaat rizik nemoj da mislis deka ne a za 50/50 vo moe mesto, Blagodaram.
Vo red e ja da znam mesto koe ne e vo moja sopstvenost isto ne e ni vo tvoja ondak ide MOJA lokacija TVOJA aparatura 50/50
Odgovori
Tehnicki gledano i vo tvoe mesto e sopstvenost na drzavata i ima rizik da se sraboti
Odgovori
a tehnicki potvtdeno neka  plati trosok moze i 20 % ako  e  siguren
Odgovori
КАЈ што има огин или пламен нема врска за злато тоа ти е еден вид  гас хемиска реакција не си трошите време на такви глупости
Odgovori

Bayer04

Rekreativac
**
27
[applaud] [smite]
Pogledaj profil  Privatna poruka (Van mreže)

Zlato vo edno krivo palanecko selo
« poslato: 18.12.2013 u 14:19 »
Citat
Ima 3 mesta kade ima zlato i na site 3 mesta odredeni denovi se izvivnuva plamen snob kon neboto visok okolu 3-5 metri
a na edno mesto se slusaat i zlatnicite
Ova vi go kazuvam zatoa sto go imam videno so svoj oci i slusnato so svoj usi
Prvoto e pod ogromen koren pod edna dabica
Vtoroto e na sam breg pograj eden dol kaj sto tece voda osven vo leto
Tretoto e pod stara kruska obikolena so sipovi.
Baba mi ni kaza deka koga ke se kopa ke iskocelo nekoe zivotince i na koe mesto ke go utepame zivotinceto tamu bilo tocno zlatoto
no koga kopavme ednas na mestoto pokraj vodata kaj dolot iskoci mala zmija i ni izbega po dol :\
Koga bi imal detektor bi bilo polesno ili sto znam        :SRECEN  18 RODJENDAN  moram da  mu  cestitam  postao punoletan                                         
Odgovori
Karma gledaj svoj posao nisam te pitao da mi kazes koliko godina imam i koliko sam na forumu ako zelis da das savet ok ako ne get off my D.
Odgovori
Vaka ako gi imas lokaciite i tocnite mesta ne treba da baras aparatura za da rabotis so nekogo .Mozes da si pozajmis pari ili kredit i da si kupis sam detektor ili skener .dokolku si siguren deka tamu ima zlato ako ne si siguren gabe muabetot.Pozzz i sve najubavo pa se nadevam na ubava vest.
Pozzz Legion
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 1 Gost(a)