Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Pomoc
da li neko zna sta znaci ili prestavlja ova slika

Priloženih Datoteka Izvedena sličica(e)

Odgovori
Orla sas rasirena krila.
Odgovori
jeste da slika kao slika asocira na orla,ako gledamo iz tog ugla.ali meni se ovo cini da je 3d prikaz nekog skenera a crveno je uvek neki metal.
Odgovori
tacno to je uradjeno skenerom,ali sta to moze da bude kakav je to predmet
Odgovori
ajko nije tajna,nije li nokta golden king?ali mislim da prikaz kao prikaz moze da pokaze metal crvenom bojom ili supljinu plavom ali oblik predmeta da ti nacrta to mislim da ne moze,nego tako je ispalo...
Odgovori
druze nije nokta vec je rucni rad,a mene samo interesuje oblik tog predmeta da li on u stvari tako izgleda ili sta vec to moze da bude
Odgovori
ufo ili leptir
Odgovori
Prijatelju..imam dugogodisnje iskustvo sa takvim prikazima i nikada se nije desilo da daje pravilan oblik predmeta. Neretko zna da bude samo oksidacija u zemljistu a cesto ni to. Najbolje da prekopas pa da sam vidis. Znam da ti nisam mnogo pomogao ali prenosim licna iskustva(koja nemoraju da budu uvek ispravna) samo je to jedan od razloga sto sam davno "batalio" takve uredjaje.
Pozdrav i svako dobro...a usput ...zelim da je taj prikaz neka lepa ostava pa da me demantujes ako se usudis da nam prezentujes uspesnost radova.  Wink
Odgovori
a kakpo objasniti ove slike....

Priloženih Datoteka Izvedena sličica(e)

Odgovori
ako si skenirao vec to,onda kopaj brate pa se uveri sam da li se podudara oblik sa onim sto nadjes.pozdrav
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 1 Gost(a)