Teme: 4
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
Obala Atlantika. Najznacajnije stratesko mjesto pomorstva. Mjesto stradanja Srbskih logorasa,mahom okolina Sabca i Macve. Svi nalazi poticu u okolini toga mjesta.
Oficirsko obiljezje.
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
Regiment General Gering
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
Ostatak stize,ali hocu foto kamerom,a ne mobilom da fotkam i okacim. imam nekoliko nekoliko novcica,noz,znacka policije,djelovi opreme i oruzja,magacin teskog mitraljeza.....Na proljece tragam za privatnim sitnicama,ako ih ima Srba i Rusa. Ako bude koga zanimalo kacicu i reportazu o potrazi za dvanaest tjela,koja jos nisu pronadjena,Ruski vojnici. Ja,moj drugar i jos par iz udruzenje tragaca Norveske se spremamo za potragu tjela. Uglavnom smo naoruzani,sa CTX 3030,Whites Spectra v3i i XP Deus i jedan Fisher f 75.
dikilikontakti
Unregistered
Lep poduhvat, neka vam je sa srecom ....
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
Bice,ako Bog dragi da,a dace Bog. Dobra je ekipa. A u planu je i pretraga Serber Hutta.Mjesto,koje su Norvezani izgradili kao skloniste Srbima,koji su bjezali iz logora u Orlande. I naravno Srbska posla Pobjegnu dvojica komunista i dvojica seljaka.Komunisti ubiju ovu dvojicu na spavanju,kao da ih nebi odali.Dokle je to bratubilastvo islo. Na jednom mjestu u blizini je pokopano 47. logorasa. Tu sam vodio ambasadora i delegaciju vlade Srbije. Od jednog od njih dobijem info da na jos jednom groblju ima oko 20. Nisam povjerovao,ali sam ispitao.Naravno,nasao sam. Kada sam poceo da caprkam po arhivi,postalo mi je jasno o cemu se radi. Imenom i prezimenom,nabrojani su ljudi,koji su ucestvovali u radu logora kao kapo-i. Poslerata ubijeni su od strane logorasa,a savez logorasa nije htjeo da ih sahrane u isto groblje sa ostalim ubijenim u logoru.
car dusan silni
Unregistered
КОМУНИСИ СУ НАЈВЕЋЕ ЗЛО УНИШТИЛИ СУ НАС ВИШЕ НЕГО ТУРЦИ ТУРЦИ НАМ НИСУ УБИЛИ ВЕРУ КАО ТА ГАМАД
dikilikontakti
Unregistered
Od kad postojimo i od kad se pise o nama, mi smo sebi najvece zlo i to se nikad nece promeniti ....
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
Bas tako. Sam komunizam je stvoren od Katolicke crkve uz pomoc Lenjina,Marxa,Engelsa,koji su svi jevreji-hazari. Obicni spiuni iliuminata i jezuita. Prvi plan je bio unistenje carske Rusije,koja je bila protivnik stvaranja Hazarstana,sirenja njihove moci,zato su i ubili onako krvnicki Romanove,ali i tu ima i nase krivice,posto je jedan dobrovoljacki bataljon sastavljen od Srba,to mogao da sprjeci. Komunizam je zlo,koje istice pentagram,odnosno crvenu zveszdu,crvenu boju,kao boju djavola.
Njihov plan je bio i unistenje Pravoslavlja,a mi smo im bili najtvrdji,jer su racunali da ce sa nama lakse.Uspjeli su i da okrenu nasu Pravoslavnu bracu protiv nas. Sto je najgore i danas se kunemo u Tita i bratstvo jedinstvo.....
A bas cu da okacim neke fotke,kad som isli da snimimo teren oko te kolibe,koju su izgradili Norvezani za Srbe. Necete vjerovati,kada sam u njoj nasao sahovnicu i neku zastavicu grada Zagreba. I to su pokusali da nam otmu.Hrvatska vlada je htjela da prisvoji ta imena,odnosno da falsifikuju istoriju,ali som odlucno reagovali i osujetili njihove namjere. Na kraju su odustali od toga. Sad trazimo da se skine petokraka sa spomenika,jer iskreno ti ljudi nisu imali apsolutno nista ni sa komunizmom,a ni sa partizanima.Bili su seljaci i radnici hapseni po kucama i racijama u Sabcu,Valjevu,Loznici..
car dusan silni
Unregistered
bravo znam za sve to mrzim komuniste i ako su mi neke dede bili partizani ne mrzim ih no ih zalim ne mogu ih mrzeti jer sam pravoslavac ali neka vratice se vera i kod nas srba i icicemo opet svi na liturgije i posticemo i BOG ce nam pomoci nemogu oni nista nama dok je i jednog manastira i monaha koji se moli iskreno za ceo svet oni nama nista ne mogu i to vrlo dobro znaju!!!!!!
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
(11-11-2013, 08:31 PM)car dusan silni link Piše:bravo znam za sve to mrzim komuniste i ako su mi neke dede bili partizani ne mrzim ih no ih zalim ne mogu ih mrzeti jer sam pravoslavac ali neka vratice se vera i kod nas srba i icicemo opet svi na liturgije i posticemo i BOG ce nam pomoci nemogu oni nista nama dok je i jednog manastira i monaha koji se moli iskreno za ceo svet oni nama nista ne mogu i to vrlo dobro znaju!!!!!!
Brate,oni svoje zadnje trzaje vec trzaju i to uveliko. Umiruca zvjer,ali imamo i mi da procistimo. Bog nece da pogleda na nas,kao naciju dok neispravimo svako zlo,koje nacinismo. Najvise samima sebi. I ja isto ne mrzim partizane.A kako bih? U mojim krajevima ljudi su isli "za vojskom". Kolko puta sam kazao kojekude,da su ljudi,seljaci na Romaniji,znali da je Slavisa zvani Cica,Vajner.Nikada oni za njime nebi posli,isto da su znali da je Tito Josip ili Ferdinanad ili Karl,nije vise vazno. Moj djeda po ocu je bio Partizan,po majci Djujicev cetnik. Obojicu sam isto volio i slusao price,kao malo. Kako da mrzimo ljude,koji su isli srcem,a ne politikom ili nekim zadnji m naumom. Ali.ALI,kako da covjek opravda Djilasa,Leku,Jovu i mnogo drugih? Oni su znali,ali nisu marili...
I dan,danas gledam i divim se kolko som glupi. Umrla Jovanka i zale je.Zasto je zale?? I ona je znala sve!! Znala je sta Kardelj i Dolanc spremaju i rade,ali nije nista uradila.Kazu danas ovo,ono. Moglo je sve drugacije. Nego,mi Srbi som narod naivan i dobar...dok nas nedotjeraju do zida,onda pocnemo da cistimo. A kad cistimo vlastitu avliju,onda som najgori..
|