Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
KARTA NALAZIŠTA METALA , NEMETALA I ENERGETIKA U SRBIJI
Evo delimičnog prikaza onoga čega ima kod nas u Srbiji (bar onaj deo šta su hreli da prikažu)

[Slika: convertedfilee6ead702.jpg]
Odgovori
[Slika: zlato-u-srbiji-0.jpg]
Odgovori
Otkud dijamanti u legendi, a nema nijednog nalazišta na karti?
Odgovori
NEKE STVARI I MNOGA MESTA SU NAMERNO IZOSTAVLJENI A O DETALJIMA DA I NE PRICAM. SAM RAZMISLI ZASTO.
Odgovori
na ovoj karti treba dosta toga da se doda ispade da zlata u srbiji ima samo na homoljskim planinama i nigde vise trebali bi mi da napravimo zajednicki jednu kartu ko sto su uradili u bugarskoj da nebude lazi i prevara
Odgovori
sto se tice zlata tacno je da ga nema samo na homolju ,neko je ovde pomenuo medvedju,sto se medvedje tice i procenta zlata i mnogih drugih minerala a ima ih jako puno ,nikakvo cudo jer se medvedja nalazi u sredisnjem delu konusa cuvene lecke kaldere.to je magmatski konus koji prodire sa jako velike dubine iracva se utri kraka jedan krak se proteze i izranja u trepci ,drugi krak se proteze do krive feje preko surdulickog grebena irudnika mackat ,i na kraju centralni stub urudniku lece.tako dragi moji forumasi nije samo homolje zanimljivo u srbiji naprotiv ima mesta u ovoj zemlji sa toliko jakih nalazista minerala i metala da homolje nebi stalo ni na desetom mestu
Odgovori
Postoje neki dokazi da su lece koristili jos rimljani
Odgovori
Pozdrav  svima, molio bih za pomoc oko informacije, dali ima neko iskustvo u ispiranju na Jablanici i njenim pritokama oko Lebana, i dali se nalazilo samorodno zlato.
Odgovori
Druze kod lebana neznam ali kod siriske banje ima toti je blizu
Odgovori
Koloseum, hvala, kolegu sa posla privuklo ispiranje , iz Lebanskog je kraja , pa me pitao medjutim nisam bio na jugu .Oticicu sa njim na prolece da ispitamo i uzorkujemo teren .pozz.
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 1 Gost(a)