Pozdrav kolegama na forumu. Zasto je prekinuta prica o detektoru koji nalazi samo zlato i srebro pod nazivom Monster Gold eaye. Dokle se stiglo i jeli to u prodaji. Zna li se cena. Molim nekog clana kji je upucen u ovo a narocito proizvodjaca da mi odgovori kako i koga mogu kontaktirati u vezi nabavke istoga. Pozdrav
Teme: 10
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
sto je reko piro da prvo steluje aparat na gvozdje pa kad dobije signal onda ukljuci diskriminator tako i ja radim jel ako ukljucim disk. onda se na svaki detektor smanji dubina bar ja nisam video takav detektor da me se ne smanji dubina,sad svako radi kako misli da je najbolje.A ovao da detektuje zlatnik na 40cm i to jos samo zlato u to ne verujem dok ne vidim a da je jos zlatnik u zemlju mozda jedino da je majstor tog aparat neki genije.
Teme: 11
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
Pozzz samo zlato i srebro detektuje ?
Teme: 10
%%TYL_NUMTHANKEDLIKED%%
onda i foliju detektor da cita zlato samo i srebro a drugo ne je nemoguce jer frekvencija zlata je najbliza foliji zavisno od cistoce a srebra olovu i mesingu tako da to je nemoguce izdvojiti i samo te dve stvari naci za maskiranje gvozdja je moguce