Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ZLATNO OKO
Big Grin inace neznam sta si cuo ali moguce je  :-[ !!!!!!!!!!!!!
Odgovori
Inace klip za sad nema jer je detektor vec prodat ! Smile
Odgovori
Kad pre ode Smile
Mozete li nam bar reci po kojoj ceni ako nije tajna, kako bi eventualno i mi ostali koji smo zainteresovani poceli da stekamo i da skupljamo.
Kupujmo domace Smile
Odgovori
imas broj telefona pa pitaj !! posto si kazes video da neko prodaje monster x 3 ! Big Grin
Odgovori
(31-03-2013, 12:12 AM)orbit link Piše:Da monsterx  smo ja i moj prijatelj  nazvali detektore koji smo predvideli da prodajemo i van uz jos malo prolepsavanja !!  Wink
Koliko vidim i vi ste ucesnik u ovom radu, tako da ne vidim razlog za toliku tajanstvenost oko same cene.
Ovo je jedna velika reklama i siguran sam da je dosta ljudi zainteresovano.
Valjda je i vama u cilju da se sto vise promovise sam detektor.
Za x3 znam koliko kosta jer sam video na KP.
Predpostavljam da je onda ovaj o kome se radi u ovoj temi negde oko 500-600 evra najmanje sto je za mene kao pocetnika mnogo.
Ali bih svakako voleo da znam tacno, a siguran sam da ima onih koji bi sebi mogli priustiti jedan takav Smile
Odgovori
Cena za Monster Golden Eye je  1.000 eura
Odgovori
ako je zlato u metalnoj kutiji, sigurno da ce pkazivati metal ,nemoguce da ce pokazivati zlato nesto mi ovde ne stima.
Odgovori
alo bre ljudi ako neko samo stanca odgovore da bi dobio status veceg ranga to ne mogu da shvatim , jer nema pojma o sportu i detektorima...mislim dase niko nevredja ali ovde polovina clanova nema pojma o sportu samo pisu neke gluposti da bi dobili veci status da videnesto vise, ko da ceto da im pomogne...hehehe.... 8) aman bre ljudi malo se kontrolisite..... Smile
Odgovori
Budo,prvo pozdrav pa ostalo,svako gleda stvari sa svoje strane ,izreka kaze da dve glave znaju vise od jedne ,meni se desilo da prosetam franju ispred detektora udiskriminaciji, i Detektor daje Signal,stavim franju u metalnu kutiju ,prosetam nista, u all metalu detektuje metal nista od Zlata,mozda mi je Detektor u kvaru ili ga nisam dobro nastelovao,zato sam izneo podatak prvo metal pa zlato,u ostalom ovaj Forum  je dobro doso da razmenimo iskustva Ida nesto naucimo od iskusnih kolega, u svakom slucaju nisu lupetanja gluposti vec zelja za usavrsavanjem u razmeni iskustava i misljenja ,pa u ostalom da nesto vise znam ne bih bio hobista, pa zbog svega navedenog  ne bi trebalo nikoga kritikovati ,
Odgovori
Orbit ako si ti napravio spravu da nalazi zlatnik na 40cm i da detektuje SAMO zlato a druge metale ne...da ne kazem da cu da ga pojedem,nego da si genije,fenomen...pozdrav
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 1 Gost(a)