Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
jeohunter
lepo je to Grota objasnio  Smile e sada pazi za raslje jedino sto mogu da kazem da sam ja naso nesto negde i nekada sve ostalo ostavljam svakome prema svojim umnim kapacitetima da si razjasni ili je nekome zeljometar ili nekome nuzna aparatura u ovaj hobi ....  ;D
Odgovori
(12-03-2013, 12:17 AM)dasty link Piše:zelim da kupim ovaj uredjaj i zelim neki komentar ako je neko upoznat sa ovim detektorom ili mozda neko preporuci neki slican.. pozzzz
http://www.metaldetector.com/makro-jeohu...l-detector

Dasty samo ces da bacis pare.A treba ti i povece vozilo
Odgovori
Hvala puno svima...
Odgovori
ja sam kupio ovog i zadovoljan sam zato sta je dubinac
i locator pa to je jaka kombinacija

Priloženih Datoteka Izvedena sličica(e)

Odgovori
orel mozes da mi kazes dali e dobar locatorot DIAS 2005!!!
Odgovori
[quote author=Filipmk l
Za profesionalci samo Lorenz, X6 so GPS data loggerot, so sofver za 3d prikaz na snimkata i site sondi od koi najgolemata  3 metri na 3 metri, za 8.500eur zver masina. Nemas promas so nego, so ima se gleda.

Ako nema ugradjeno nesto i da moze da kopa,onda ne vredi te pare
Odgovori
znaci oni koi nemaju ovaj aparat su amateri >Sad
Odgovori
SVAKO IMA PRAVO NA SVOJE POCETKE I RAZMISLJANJA DA JE SVOJ KONJ NAJBOLJI. Kad bi samo malo vise citali ovaj forum imali bi odgovore na skoro sva svoja pitanja.
Odgovori
(27-04-2013, 01:22 PM)avanturist link Piše: orel mozes da mi kazes dali e dobar locatorot DIAS 2005!!!
izvini sto zakasniv so komentarot
lokatorot e dobar jas go koristam imam i drugi lokatori ama ovaj dosega e najdobar sto go imam sretnato zaedno so Whits tm 808 ama postar model so Cave modul se super
Odgovori
Fala na info,kombinacijata so TM808 so CAFE model e fantasticna .Poz
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: