Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
jeohunter
Skupa igracka,ili bolje reci skupa prevara.Strasno....

"Prvi savet o verodostojnosti necega bio bi - verujem samo onome sto vidim ili isprobam - sve ostalo je pod sumnjom. U ovom hobiju mnogo je korisnije biti pesimista"
- Ko poslusa ovaj savet , ustedece sebi dosta para i uzaludno tracenog vremena - Zeljko M.
Odgovori
A ti sto ga kupili jel mogu da ga vrate ?  ko neki odavde hoce i jare i pare i kvalitet a da bude djabe evo sto vam turci prodaju vlf 13khz kojeg jedan md kinez moze da  pobedi u testu ali ovo se ne vraca bato medjutim sve sto je rucni rad odnosno iz Srbije to ne val;ja ali zato ne smeta prevara od nekoliko hiljada evra koju placaju neki bez pogovora , a znam licno tipa koji kupuje sto je skuplje iz inostranstva da bi se kurcio da ima puno para pa makar kupio i upakovanu kaku samo da je skupo pa da oni koji ga vide pitaju cije je to e to kupio onaj sa puno para onaj bbbulllaa uuuuu !!! Tongue Tongue Tongue :o :o ;D ;D ;D
Odgovori
Znaci DRAGE KOLEGE SAMOGRADITELJI , sve sto se pravi u Srbiji je CISTA PREVARA. E sada sam se razocarao. Citam komentare samo graditelja a sada ispada da sami sebe demantuju, . Kazi te vi meni usta jedan naivan tragac i hobista moze da se uzda ,kad svaki ciganin hvali svoga konja a ispade da su nasi ljudi PREVARANTI , ako sam dobro razumeo. Pojasnite mi u zabludi sam. Hvala
Odgovori
        Evo prijatelju ja cu ukratko da ti objasnim sta je kod nas u Srbiji u pitanju.Sve vise ljudi je u zabludi jer se pitaju iz tudjih glava - covek mi rekao da je ovo ili ono dobro ili lose - ili - covek ima onaj detektor hocu i ja -
        A sve je manje ljudi koji ce ti realno reci istinu(sistem je kad sam se ja zeznuo nek se zezne i on).Zato prijatelji prvo testiranje pa onda kupovina,sa detektorima ne moze drugacije.
        Do sada mi je kroz radionicu proslo sigurno 30-ak domacih rucnih radova , i nije istina da su svi losi.Jednostavno vreme cini svoje,svaka komponenta u detektoru ima svoj vek trajanja kao i kod fabrickih detektora.Kada je detektor kvalitetno odradjen(sa novim komponentama a ne iz Ei Nis televizora iz 55-e) naravno da ce raditi dobro ako je majstor strucan.
        Mnogo manje kosta jedna voznja do prodavca detektora i testiranje nego kupovina loseg detektora i kasnije kajanje.
Pozdrav.........fixxx Smile

"Prvi savet o verodostojnosti necega bio bi - verujem samo onome sto vidim ili isprobam - sve ostalo je pod sumnjom. U ovom hobiju mnogo je korisnije biti pesimista"
- Ko poslusa ovaj savet , ustedece sebi dosta para i uzaludno tracenog vremena - Zeljko M.
Odgovori
eto vidite da vam covek lepo kaze sta je realnost ko shvati shvatio je  ;D a ko ne pa neka razresi kesu  8)
Odgovori
(15-03-2013, 10:21 PM)citytaxi link Piše:Znaci DRAGE KOLEGE SAMOGRADITELJI , sve sto se pravi u Srbiji je CISTA PREVARA. E sada sam se razocarao. Citam komentare samo graditelja a sada ispada da sami sebe demantuju, . Kazi te vi meni usta jedan naivan tragac i hobista moze da se uzda ,kad svaki ciganin hvali svoga konja a ispade da su nasi ljudi PREVARANTI , ako sam dobro razumeo. Pojasnite mi u zabludi sam. Hvala
    NISI TI NISTA RAZUMEO PROCITAJ  PONOVO I RAZMISLI STA SAM TIME HTEO RECI I JA TI SE DRUZE NE BAVIM GRADITELJSTVOM KO NEKI OD JUCER VEC NEKIH 16GODINA I ZNAM SVE STO SE PRODAJE I KO JE OD JUCE A KO OD PREKJUCE !
Odgovori
Posto mislim da ipak neces shvatiti da ti objasnim , time sto sam napisao nisam demantovao nase samograditelje , vec naprotiv rec je o tome da kod nas neko  to mislim na bilo kog  moze da napravi detektor istog kvaliteta ako ne i bolji od nekog sto se prodaje na trulom zapadu za ogroman novac ali  problem je u tome sto se kod nas ne ceni niko kojim se god poslom bavi sve je bolje sto je tudje  ;D  ali nije uvek tacno medjutim ko sto sam i napisao  znam ljude koji kupuju strasno skupe stvari samo da se pohvali u drustvu posto to sto je kupio upustvo mu je obicno na engleskom ili nemackom a dao bog kod nas su svi pismeni i razumeju da to procitaju ;D ;D i kad neko upita a cija je ovo skupa skalamerija aaa to je od onog M !!!arka sto  je pun para ko brod nisam mislio na Marka Miskovica tako ispade ;D ;D ;D  !!!
Odgovori
E ljudi znate sta tezak bre ovaj nas jezik prosto se medjusobno ne razumemo zato ja predlazem da svi nastavimo konverzaciju na jengleski i onda nece da bidne problema  ;D
Odgovori
Tutankamonus eli ti bese onaj sto ti deda bio cuveni Tutankamon od koga si bese nasledio one cuvene raslje  ;D ;D ;D hhee ali secas se i ja sam nabavio iste no zaista ne rade ko tvoje tvoje cini mise da su mogle da lociraju kad avion polece sa aerodroma u Batajnici  ;D ;D  Wink Wink !
Odgovori
......Timakumminus je jedno Rimsko nalaziste...koliko ja znam a isto znam da svi danasnji trgovci i samograditelji su svoja interesovanja zapocinjali traganjem sa raznim pomocnim sredstvima pa izmedju ostalog i rasljama. To sto su vremenom iz raznoraznih razloga modernizovali svoje tehnike a bogami i transformisali se u "znalce , experte i naucnike" iz ove oblasti / neznaci da su sve to ovde pobrojano!
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 1 Gost(a)