Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ima zlata u vojvodini?
Da li neko zna da li se moze naci zlato negde u vojvodini?
Odgovori
Cuo sam od par kupaca da aluvijalnog zlata ima u nekoj maloj reci koja protice kroz ili blizu Bele Crkve ali ne secam se kako se reka zove.
Odgovori
Evo sad vidim na karti da bi to mogla biti Nera koja izvire u Rumuniji ispod planine Semenik, tako da me ne bi cudilo da tu ima zlata.
Odgovori
Hvala! Smile
Odgovori
Da,kako kaza MD. Rijeka Nera je potencijonalno dobra za traganje. Ima jedan covjek,koji ti moze pomoci.Lako ga je naci,taksista je u Beloj Crkvi i zovu ga None.Ime mu je Nenad.Ljudina od covjeka. On je Rumunskog porijekla ali je rodjen u B.C. On mi je pricao o rijeci Neri. A moze se naci kojesta i oko kule u Vrscu i uopste u toj opstini.
Odgovori
Kod Kule?Imas nesto tacnije o tome.neki sajt,mape, bilo sta?
Odgovori
Ma nije me zanimalo,pa se nisam nesto raspitivao o tome.Vjerujem da ces naci nesto,ako se raspitas. Ovo sto sam napisao,slucajno saznadoh,a da mi nije ni bila namjera .Ako budes bio negdje oko Bele Crkve,slobodno se zaputi Nonetu.Kazi ako budes isao i ja cu ti pomoci oko informacija i saradnje sa njim.

Ima jedno dobro mjesto u Vojvodini,ja se spremam na ljeto da vidim sta se moze naci. Imam vodica :-)) I to pouzdanog. Bivsi starjesina JNA,Madjar. Radi se o straom Rimskom naselju i groblju,koje jos nije provaljeno. Doduse samo jedan lik je nesto radio,ali na svojoj zemlji,koja pada preko djela groblja. Covjek poslije kupio nekoliko jutara zemlje i kojesta u madjarskoj.
Odgovori
Bela Crkva mi malo daleko da odem da pogledam,mozda na leto,Kula mi je blize,pogledacu naokolo dali mogu nesto naci o tome.Hvala!
Odgovori
Pa vidi u zlatari u Novom Sadu ,pesacka zona mozda tamo ima da se nadje
Odgovori
:-X
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 2 Gost(a)