Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kakve su ovo raslje????
Hajde lepo ZORO objasni sta je tu smesno??? Voleli bi smo svi da znamo tvoje strucno misljenje....i nesporim da se covek uci dok je ziv !!!
Odgovori
(16-02-2013, 05:01 PM)grotagold link Piše:Hajde lepo ZORO objasni sta je tu smesno??? Voleli bi smo svi da znamo tvoje strucno misljenje....i nesporim da se covek uci dok je ziv !!!
-da se zna koja sipkica ide u levu a koja u desnu ruku.
-grotagold, na obe dve sipke ima ista boja na istom mestu...
Moe mislene -mozda ne e  strucno ,po shto ne  mislim da sam guro -ali vervam  da raslje rade.
Odgovori
O prefiksu "GURU" sam vec dao svoje misljenje a imam namere i da taj izraz demistifikujem tako da se nimalo nesmatram povlascenim zato sto ispod mog profilnog imena stoji taj dodatak i jos uvek sam misljenja da je to jedno nespretno i nesrecno recenje. Vrednost clanova ovog foruma se meri po onome sta su napisali a ne koliko su postova postavili narocito ne one vrste koje kada se procitaju nemaju nikakvu vrednost. Takve persone bih nazvao dobro napunjene i upakovane vrece ali koje su iznutra prazne.
Ako vec imas svoja iskustva u radu sa sipkicama i rasljama postavi ih ovde bez obzira na jezicku barijeru...razumecemo  Wink
Odgovori
(10-01-2013, 09:10 PM)MilanAT link Piše: Koristio ih tvoj pradeda...negdje oko 70-ih....pa koliko je tebi onda godina sinko dragi?
Te zice se ne mogu nazivati rasljama....zna se kako raslje izgledaju...u jednom su komadu a ovo su dva zasebna....ali sluze istoj svrsi. Ove su malo taromodnije i nemaju diskriminator i pokazivac dubine Smile

za dobar rasijar i dve najobicne zice zavrsile bi posao, a mesing kao materijal se koristi za izradu rasije jer je najneosetlijiv na magnetizam i ostale smetnje, ali mesing kao materijal se upotrebljava kad bi neko hteo da napravi idealne rasije, ali ja mislim da svaki drugi metal ce zavrsi 98 % posao, a ostala dva su stremljenje kon idealizam.
Zamolio bih g-dina Milana da nam kaze ako hoce kako sa rasije se odrguje dubina, kolicina, i kako se odraguje diskriminacija metala?
Odgovori
da pitam samo da li se moze upotrebiti i neki drugi metal za izradu raslji.Koji je ponajbolji.Cuo sam da treba mnogo vezbanja sa rasljama da se nesto nadje.Ili je nesto drugo u pitanju.
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 1 Gost(a)