Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kakve su ovo raslje????
Pozdrav svim clanovima i ako bi neko mogao da mi da vise detalja kako rade ove raslje.....ovo je koristio moj pra deda....negde oko 70ih....dugi su oko 80-85 cm i u precniku su oko 4mm.....mislim da je cist mesing, a ima i neke crvene tackice kod rukohvata....hvala unapred

[Slika: Photo0121.jpg]

[Slika: Photo0122.jpg]
Odgovori
Pitaj Bodu,on je strucnjak za raslje  ;D !!!
Odgovori
Koristio ih tvoj pradeda...negdje oko 70-ih....pa koliko je tebi onda godina sinko dragi?
Te zice se ne mogu nazivati rasljama....zna se kako raslje izgledaju...u jednom su komadu a ovo su dva zasebna....ali sluze istoj svrsi. Ove su malo taromodnije i nemaju diskriminator i pokazivac dubine Smile
Odgovori
(10-01-2013, 05:51 PM)MarFi link Piše:Pozdrav svim clanovima i ako bi neko mogao da mi da vise detalja kako rade ove raslje.....ovo je koristio moj pra deda....negde oko 70ih....dugi su oko 80-85 cm i u precniku su oko 4mm.....mislim da je cist mesing, a ima i neke crvene tackice kod rukohvata....hvala unapred
To su ekstra raslje samo moras malo da ih "modernizujes" evo procitaj na ovom linku kako to da odradis https://www.zakopanoblagosrbija.com/foru...667.0.html
Odgovori
(10-01-2013, 09:10 PM)MilanAT link Piše:Koristio ih tvoj pradeda...negdje oko 70-ih....pa koliko je tebi onda godina sinko dragi?
Te zice se ne mogu nazivati rasljama....zna se kako raslje izgledaju...u jednom su komadu a ovo su dva zasebna....ali sluze istoj svrsi. Ove su malo taromodnije i nemaju diskriminator i pokazivac dubine Smile

mladje sam generacije al dosta aktivan sto se tice sporta i ucim jos uvek....to sto su neki stariji i iskusniji ne znaci da treba da potcenuju i diskriminiraju ostale zainteresovane za sport....
Odgovori
(11-01-2013, 12:49 PM)dr.jare link Piše:[quote author=MarFi link=topic=1502.msg12027#msg12027 date=1357833112]
Pozdrav svim clanovima i ako bi neko mogao da mi da vise detalja kako rade ove raslje.....ovo je koristio moj pra deda....negde oko 70ih....dugi su oko 80-85 cm i u precniku su oko 4mm.....mislim da je cist mesing, a ima i neke crvene tackice kod rukohvata....hvala unapred
To su ekstra raslje samo moras malo da ih "modernizujes" evo procitaj na ovom linku kako to da odradis https://www.zakopanoblagosrbija.com/foru...667.0.html
[/quote]

Postovanje i hvala na odgovoru... Pozdrav
Odgovori
Evo i ja da dodam jednu "sitnicu"..te oznake od boje su postvljane da se zna koja sipkica ide u levu a koja u desnu ruku.
Odgovori
(22-01-2013, 07:46 PM)grotagold link Piše:Evo i ja da dodam jednu "sitnicu"..te oznake od boje su postvljane da se zna koja sipkica ide u levu a koja u desnu ruku.

grotagold, na obe dve sipke ima ista boja na istom mestu...
Odgovori
Kada se radi sa sipkicama prvo im se odredi polaritet i na neki nacin oznaci koja je u levoj a koja u desnoj ruci. To vazi kada se naprave nove i nema vise mesanja ..cas leva cas desna...zna se koja je u kojoj. A drugo pravilo je.."za najbolji uspeh" da se tudje sipke nikada PODVLACIM nikada ne koriste , kao sto se svoje nedaju u tudje ruke.
Odgovori
(22-01-2013, 08:09 PM)MarFi link Piše:[quote author=grotagold link=topic=1502.msg12962#msg12962 date=1358876788]
Evo i ja da dodam jednu "sitnicu"..te oznake od boje su postvljane da se zna koja sipkica ide u levu a koja u desnu ruku.

grotagold, na obe dve sipke ima ista boja na istom mestu...
[/quote] Big Grin Big Grin Big Grin
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 1 Gost(a)