Ocena Teme:
  • 0 Glasov(a) - 0 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sve za babin zub
KOSAC je covek ...

marsovac
Odgovori
u d.vrelo jel ima mecka sa lanac,,,,,i vodopad otprilike 9m visok ...i jos 3 znaka zmije,krst.i kubure
Odgovori
U Dojkinci ima tri zmije kako vise to su figure i cetvrta zmija polovina odatle ima krst i dve zmije spletene uspravno ima odatle  i jedna podkapina i na rub puska
Odgovori
Jel tako Aco?
Odgovori
vidim da se macite cabe i trasite toje mali momoc od himovic
Odgovori
Zdravo svima
Himovicu rekao sam da se OVO nalazi u Srbiju i zato ne moze biti na drugo mesto.
Sto se tice zmija koje vise sa klina znak mora da bude klesan. Dve zmije vise repovima za klin okacene. A figure me ne interesuju.Nemam nista za njih.Voleo bih da mi razjasnis kako izgleda mecka i te kubure. Koiko su veliki znakovi i slicno.
Pozdrav
Odgovori
Kubure i zmije 2 spletene se nalaze u vodopadu, kubure jedna arnautska druga da kazem normalna, vodopad je veoma visok, i ima mali i veliki krst , kad stanes na mesto gde su zmije ne vidis se od vode koja pada ispred tebe, Kosacu da li se trazi kod tebe tvne carsije , tamo se nalazi arnautska puska i kubura.
Odgovori
Zdravo urbancsh
Vodopad visoki zmadju 9 - 12 metara. Sa jedne strane vodopada jedan pistolj sa druge strane drugi pistolj. Jedan je kraci od drugog a jedan treba da je opalio.Iznad vodopada ima mecka iskovana i pored nje krst veliki iskovan. Ima jos dooosta znakova tamo ali ovo sam napisao samo da bismo se razjasnili gde i kako treba da budu pistolji.
Pozdrav
Odgovori
Pistolji gledaju jedan naspram drugog, pravo da ti kazem nisam provalio da li je opalio ili nije , mecku nisam nasao, krst jedan veliki i jedan mali do njega, posto sam tada koristio omitron 2000 i cizme pune vode , signal sam dobio na samom vrhu gde pocinje da pada voda , kad se tu nisam strmeknuo necu nikada, ali budala je budala, voda pada u rupu i iz te rupe nastavlja dalje, reon dojkinci.
Recna poljana, eto toliko od mene.
Mislim da je tvoj vodopad mnogo vise od toga prema koprenu ili ispod tri cuke.
Dobio sam informaciju pre 2 dana da zmije vise ne postoje, znaci neki pametan konj je to razbio.
P.S. Posto kazes da je izmedju 9 i 12 metara onda nije veoma visok, barem po meni jer po tim merama se vata ovaj vodopad, preko puta se vidi Bislava ili ti prevedeno sa latinskog BI = 2
Slavei = izvor , znaci 2 izvora koja se i nalaze tamo .
Znas sta me najvise muci u svoj ovoj prici , muci me to sto kad izadjes iz jedne tematike , pa pokusavas da se vratis , podaci dok se opet ne posloze u glavi to je pravi haos , no bice bolje nadam se .
Imam jos jedan znak , reon sela topli do , turcin koji nema levu saku, a saka je u steni preko puta njega.
Turcin je do pola naslikan znak je visine pola metra i sirok jedno 30- 40 cm.
Odgovori
Zdravo urbancsh
Voleo bih da mi odgovoris : Da li je taj Turcin blizu potoka, da li preko puta njega ima kladenac , izvor?
Pozdrav
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 1 Gost(a)