Ocena Teme:
  • 3 Glasov(a) - 3.67 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
tumacenje znakova
niko nisdta ne veruje,svi su pametni samo sam ja raso na banani.u redu zovite me majmum.ali ono sto ja znam mnogi mogu da sanjaju.imao sam to i imacu.ima ovde dobrih tragaca a ima i kretene.ja nestajem sa sajta jer me vredjaju,valjda kucna kultura je kriva, sto bi rekli moji zemljaci xxxxxxxxxxx ,Ostalima zelim  sve najbolje u n.godini
Odgovori
ako mozes javi se na moj sajt.vusta
Odgovori
(30-12-2012, 01:45 PM)mincic link Piše:Obicne rupe koje su sluzile za miniranje tj razbijanje tih stijena ali nisu iskoristene iz nekog razloaga....
Da da imali su oni dinamit u ta doba negde oko rodjenja hrista . MIlane pa ti si druze neznalica uz to si i malo priprost . Odlika neukih ljudi je vredjanje i ismevanje onoga sto ne poznaju .
pa jel ti znas sa sigurnoscu da su rimljani te rupe napravili..volim pametne kao sto si ti i sto sve znaju, cudi me samo kako nisi zavrsio na nekoj visokoj drustvenoj poziciji, tamo bi bar mogao da prodajes maglu i tumacis zajedno sa nekima odavde znakove uklesane u kamen
Odgovori
(30-12-2012, 03:07 PM)vusta link Piše:ako mozes javi se na moj sajt.vusta

kosacu ...
ako mozes javi se i na moj sajt.grants    :Smile  :o  8)
Odgovori
Ima nas jos... :Smile
Odgovori
Big Grin
Odgovori
a bre milane
Pa kliko rupa treba da se izbusi u jednom kamenu da bi se pucali dinamitom A? Tri cetri komada jelll ? ma nemali ljudi rabotu pa busili busili . Hahaha stvarno si legenda nevidjena . A sto druze busili kockaste rupe A ? Da ubace kocke trotila ? cccc koji lik . Ja ti lepo preporucih da promenis sajt . Nadji neki medicinski . Ali ce ti tamo naplacivati da te slusaju i da te lece. Opasno je to . ILi lepo idi u onu sobu sto je nas drug BODA otvorio pa raspali .
Odgovori
Pozdrav Milane at-e
valjda sada neces shvatiti da te zovem atom.Sam si sebi dao to at.Ali nije ni bitno. Poslednji put pisem .Tako da cu  zadnji put i na ovu temu nesto napisati. Ne znam koliko znas o ovome sto sam ja poceo da pisem.Ako dosta znas drago mi je .Ali iz iskustva sve sto sam ovde napisao je istina. Naravno uvek ima ljudi koji tumacei burgijske rupe kao nesto i ne prave razliku od lepo uradjenih izglacanih rupica. Mozda si samo burgijske rupe i video pa onda to i komentarises ..ali nije me briga ....nije mi vise ni vazno....
Pozdrav svim divnim forumasima koji iskreno zele nesto da nauce i iskreno krecu SA DRUSTVOM u traganje ....
Pozdrav.
Odgovori
Pozdrav kosac... :'(

Anunaki
Odgovori
Zao mi sto su kosaca oterali odavde,,,,,Mincicu ja sam otvorio tu sobu......nemojte sve na BODU..kosac puno srece u daljem radu
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 2 Gost(a)