Ocena Teme:
  • 3 Glasov(a) - 3.67 Prosečno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
tumacenje znakova
ma zanima me sta znaci ona kuka na vrhu cevke od puske?
Odgovori
Reko ti je grotagold sta znaci, ali kao sto je reko do ono glavno tu ti tesko da doges, bolje nagi neki metal detektor, upotrebi malo mislenje, I ako mozes nagi ono malo sitno sto je ostavljeno usput, a sa ogled da se tu radi za velika ostava to sitno I nije malo sitno. A ako odcekujes da ti iko sa foruma kaze kopaj tamo I tamo, nacices to I to, to se nece desiti jer niko nezna tacno dok ne izage na teren sa svih svojih raspolozlivih sredstava I iskustbo.
Odgovori
KOlkU PuTA SaM sE RazOCArao SaMo TO dA zNaS, AlI sV@KI Put KaD sE vRatI'M KucI teKnE Mi GDe SaM GreSio I nAYCim gdE sAm gRE6io. BeZ mUkE neMA IskuStV@ u ovAY sPOrt, moRA6 sE Saam POtRuDIti. :Smile
Odgovori
Sto si reko za tri tacke da je tu grob,ali nisu to rupe,vec tri izvora.
Odgovori
shure jesi proverio izmedju izvora?i kod svakog od ta tri?
Odgovori
nisam jos iso,cekam da se dobro informisem i krecem.
Odgovori
(22-08-2014, 12:00 AM)shure link Piše: nisam jos iso,cekam da se dobro informisem i krecem.

..Ama shure..cekas ti nekog da ti se na PP javi pa da odrabotite neodraboteno  Wink ...ima i takvih , samo se malkice strpi. Bese jedan skoro tukaj sa jedan znak na steni ( javno ga prikaza sa sve sliku) i da vidis cudo...dobio informacije javno sta i kako ali jos vise na pp...sa naravno ponudama da "bez znanja doticne osobe" nema rabota. Neprodje dugo vreme i etej ga odgovor...RABOTA ZAVRSENA...AMA NESTA GA I POSTAVLJAC I SAVETODAVAC. Postavljac se odjavi sa foruma a "pomagac" evej ga tu i ceka sledecu zrtvu.  Wink Big Grin 8)  ..... samo ti cekaj i dalje !
Odgovori
Zanima me ciji su ovo znaci?Turski ili Rimski?
Odgovori
Kako se tumaci covecja strapka i medvedja?
Odgovori
Slusaj kolega: UMES LI TI TO DA USLIKAS I DA NAM POKAZES ILI NE !? Ako neumes da postavis , ima na forumu objasnjenje kako se to radi , ako neznas da preneses sa telefona (ili aparata) ima ko to zna pa zamoli ljude. A ako nemozes da slikas iz nekog drugog razloga , e onda zaroni u forum jer je sve to sto pitas ovde je vec napisano i objasnjeno. Ili ti je jednostavnije da samo "svratis na forum" da zadovoljis svoje znatizelje.
Odgovori
« Starije Teme | Novije Teme »

Skoči na Forum:

Korisnika pregleda ovu temu: 2 Gost(a)